Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda pani domu:(

KARNISZE- ma ktoś takie? Warto kupić?

Polecane posty

Gość Palomaaa
Jeśli lubisz się bawić w upinanie firan za każdym razem po praniu to ok, ja wolę takie pod sufit, gdzie "żabki" przyczepia się do firan i można je tak prać, potem wystarczy włożyć tylko w karnisz. Minimum pracy.

prać firanki z żabkami...? nawet by mi to do głowy nie przyszło

Gość Palomaaa
Oczywiście, że tak! Z takimi plastikowymi. Wystarczy,że krawcowa przyszyje taśmę do firany, Ty upinasz te żabki jak gęsto chcesz. Potem pierzesz razem z nimi.

ale mi sie nie podobają szyny. firanek nie pierze sie co tydzień.poza tym teraz sa takie firanki że jeszcze trzeba je prasować po praniu

Gość Palomaaa
No to właśnie kupuje się takie, żeby nie prasować. Ja mam 10m firanki, więc prędzej dostałabym szału niż upięła to.

Gość JoanaGold
Moim zdaniem metal jest lepszy, bo bardziej trwały i nowoczesny, ale zobacz, czy będzie pasował do Twojego wnętrza. A tu oglądałaś: www.karnisz.net?

Gość justta
ja zamawiłam karnisze w internetowym sklepie z wystrojem okien http://gardinia.pl/produkty/karnisze/44.html - w porównaniu do innych sklepów mają bardzo konkurencyjne ceny, w ofercie znajdziecie wszelkiego rodzaju karnisze - metalowe, drewniane, na szynach

Gość gość
Ja bardzo lubię drewniane karnisze - własnie takie, jak z pierwszego linku. Pasują mi do mieszkania, a przy tym nie rzucają się w oczy. Metalowe też są ciekawe, ale u mnie by nie pasowały. Poza tym mogą być już ozdobą samą w sobie, jeśli mają ciekawy wzór. Wg mnie pasują do takiego minimalistycznego wystroju. No i są droższe...

Gość MartaJab
Fajne są karnisze elektryczne :) Mam takie w domu http://www.viz-art.pl/oferta/karnisze-elektryczne/ Nie zamienie ich na żadne inne. Bardzo ładnie wyglądają, każdy na nie zwraca uwagę, podoba się ten design :) Jestem bardzo dumna z tego wyboru, warto było zainwestować.