Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka1234x

ratunku! wyjechac?

Polecane posty

Gość myszka1234x

dostalam oferte pracy w holandii, na miejscu dowiem sie jaka to praca. opinie w internecie sa zle: ze tylko na mieszkanie sie zarobi, bo malo godzin. kary itd. w umowie jest zapis, ze bez sofi praca jest nielegalna. ze trzeba czekac na wyrobienie nawet 3 tyg?????? ze nie bedzie wyplat w tym czasie itp. nie wiem czy mozna pracowac w koncu:( co radzicie? w pl nie mam pracy w ogole:((

Ja bym nie jechała, za dużo tych minusów i znaków zapytania. Poszukaj innych ofert, których będziesz bardziej pewna.

Gość Palomaaa
Odpuść to. A jak się okaże, że to jeden z obozów pracy? Albo burdel?

Gość cxcszegnj
ile masz lat? jakie wyksztalcenie?

Gość Żeberko
Do burdelu w Holandii to kupa Polek czeka na swoją kolej.

Gość nie ma to jak naturalny
myszka jeszcze za mało ma kłopotów albo ma ze 17 lat i jest naiwna jak but. głupia pało--zakneblują ci ryj i bedziesz dupy dawała w burdelu

ale jak to na miejscu sie dowiesz co to za praca????wez odpusc,bez sofii nie ma zatrudnienia,a znasz jezyk???

Gość kkjhl[
a jak się nazywa firma/pośrednik?

niech jedzie nawet dziś wyruchaja ją w 15 chłopa to oprzytomnieje,ale bedzie juz za poźno. jedź jedź. pomoge ci się spakować chcesz?

POCO PISZECIE PRZECIEZ TO PROWO . AUTORKA WYWOLALA TEMAT I OLALA :o MA WSZYSTKICH W D...................

jak zrobiłaś te samolociki w stopce,hę? Sliczne są:P

Gość xcvbnxzcvbnmxzcvbnm
za malo dalas danych na pzyklad jak dostalas te ofertete? jakis email czy ktos zadzownil skad znali twe dane itp na tej podstawie co napisalas gowno mozna ocenice sytuacje o niestety widac ze brak ci logocznego myslenia no i co to znaczy dopiero na miejscu dowiesz sie jaka praca bo tego nie rozumiem ppostaraj sie pomyslec i napisz dane pipeczko a moze sdostaniesz wtedy rade od kogos ktos sie orientuje i przeleci ci to do lba ale zanim napiszesz zgadne ze dostalas jakis bye jaki email no i jak tam pojedziesz w ogole pracy nie bedzie ha ha albo zeczca od ciebie forsy ha ha dlatego jestes bezrobotna bo nie umiesz myslec logicznie

Gość kkjhl[
niestety większość pośredników ma taki system działania jak opisujesz, ja jestem w Holandii obecnie. Stracisz więcej nerwów i kasy niż to warte

Gość myszka1234x
ukd international zgłosiłam się poprzez formularz praca w ogrodnictwie, nie wiadomo dokładnie co miałabym robić z tym sofi nie rozumiem, bo koleżanka czekała i pracowała ogólnie opinie są takie, że przyjeżdża się na miejsce i pracy nie ma, lub jest tyle, aby na opłaty starczyło(95euro za mieszkanie tygodniowo-sporo) Spróbuję w PL chyba poszukać, bo tam z tego o widzę to 1,5-2 tys odłożę o ile będzie praca;]