Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski jestem normlanie

zalozmy ze pewna osoba wygrala w totolotka 8 milionow chcialem zapytac

Polecane posty

czy jesli ta osoba jest tlumstym, niskim knurem z obrzydliwa twarza i malutkim kuthasem to beda na niego lecialy jakies ladne laski? podkreslam LADNE jak myslicie? porucha taki 10tki/10 ???

dobra to teraz pytanie takie na podwyzszaona stawke zalozmy ze ten spasiony gruby knur z malutkim kutasem ma 40 lat i te 8 miloionow sam zarobil zmienilo sie cos? dalej sobie porucha 10/10? i dlaczego mialoby to zle swiadczyc o tych laskach? to jego wina ze sie urodzil obrzydliwy? kase przynajmniej ma a to jest chyba jakis plus co nie?

Gość Philo Zofia
każdy burdel ma też ładne panienki bez specjalnych wymagań estetycznych

Gość Sikoreczka z pudełeczka
na kase lecą i ładne i brzydkie. Są kobiety które dla pieniędzy zrobią niemalże wszystko.

TO REWELACYJNA WIADOMOŚĆ!!! mam 14 lat zeby zarobic 8 milionow i wreszcie sobie porucham :classic_cool:

Gość Sikoreczka z pudełeczka
ale co to za roznica czy zarobil czy wygrał czy znalazł. Ludzie ktorzy są ze soba dla pieniędzy nie zastanawiaja sie skad sieone wzielły. Nie no jasne mozna byc z kims dla pieniedzy ale jesli najzwysza wartoscia ktora łączy ludzi jest kasa- to taki czysty materializm przekładany przed inne wartosci tj. milosc, sprawia że inni ludzie nie widza sensu w zadawaniu sie z takim czlowiekiem w zwiazku z czym- bogaci są bogaci, ale samotni.

buahahahaha myslis ze taki bogaty gruby knur prawie bez kutasa i obrzyliwym ryjem moze liczyc na milosc? buahahahahhaa chyba w innej galaktyce dobrze ze sa te pieniadze to chociaz seks z fajnymi kobietami moze miec a i o zwiazek z fajna dziewczyna nie trudno :classic_cool:

jako 40 latek pojde do dziwki takiej co bierze pare tysiecy za godzine i ona mnie juz i rozdziewiczy i pokaze o co w ruchaniu chodzi :classic_cool: a pozniej przez 10 nastepnych lat bede ruchal codziennie po pare razy zeby nadrobic stracone okazje :classic_cool: tylko o zdrowie trzba dbac zeby ten mikrus stawal dobrze :classic_cool:

354 (dni) * 4 (razy dziennie) * 10 = 14160 stosunkow !!! buahahahahaha i ciekawe co beda mowic moi rowiesnicy juz zestarzali jak bede codziennie obracal 18tki na wszystkie sposoby :classic_cool:

a pozniej przez 10 lat 1-2 razy dziennie moze i z wiagra trzeba bedzie sie bzykac 354 (dni) * 2 (razy dziennie) * 10 (lat) = 7080 stosunków! 21240 razy będe ruchal w swoim zyciu!!! i to same 10tki buahahahahaha i niech mi ktos powie ze brzydkie grube gowno nie moze :D moze ! zayebiscie sie czuje myslac o tym :classic_cool:

8 mln nie zarabia się jednego dnia jeśli nie ma się dużego wkładu, to wieloletnia praca. Więc kobiety na pewno będę inaczej patrzyły na faceta co wyrzeczeniami i zaradnością osiągnął coś. Ale laska lecąca na faceta po wiadomości, ze jest on bogaty pokazuje tylko, że jest materialistką.

Gość deryderydery
Nie zarobisz 8milionów Ja jestem piękną kobietą i w wieku 15lat obiecałam sobie że do 30 będe miała juz jeden milion i mam koło 40 a nawet nie wystartowałam W obrocie miałam może nawet kilka ale w kieszeniach pusto! Nie darady chłopie chyba że coś złego zrobisz!

ale ja jestem od ciebie i madrzejszy i zaradniejszy poza tym moja branza jest chlonna na pomysly wiec 🖐️ zarobie bo mam motywacje silna albo bedzie kasa i bede ruchal czyli robil to po co mnie natura stworzyla albo nie i zdechne marnie :D spokojna glowa 14 lat to duzo czasu

a i moge bez problemu cos zlego zrobic jak bedzie trzeba :D po trupach do celu bylye by kasa byla :classic_cool: mysle ze jak trzeba to i bym mogl zabic kogos :D

jesli w gre wchodza ci_pki to nie wolno miec zahamowan i litosci ;) :classic_cool: