Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam pomocy !!

proszę pomóżcie mi.... muszę mieć podanie za 30 min!!

Polecane posty

Gość błagam pomocy !!

witajcie proszę pomóżcie mi napisać podanie o pracę jest to praca do firmy która zajmuje się mrożonkami będę tam przebierać warzywa na taśmie albo myć skrzynki i teraz z tego stresu nie wiem jak napisać podanie ? mam tak" Uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do pracy w PAńskiej firmie" i tyle nie wiem co dalej pisać ? podanie muszę dowieść jeszcze dzisiaj bo po jutrze juz idę sp pracy Pani kazała mi napisać bardzo krótko... proszę błagam pomóżcie

Gość gjygjyhgyjg
Uprzejmie prosze o przyjecie mnie do pracy w Panskiej firmie, jestem osobą sumienną, punktualną , wywiązującą się z obowiązków i uczciwą, postaram się jak najlepiej spełniac swoje pracownicze obowiązki. Z poważaniem ....

Gość fejkajsk
Może tak Uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do pracy w pańskiej firmie ponieważ przez całe życie marzyłem by myć skrzynki i przebierać warzywa!

Gość gjygjyhgyjg

Gość gjygjyhgyjg

Gość to ma byc list motywacyjny?
czy jedynie ot,formalnie, podkladka, bo prace juz masz? Jesli to drugie - wystarczy to, co napisala kolezanka wyzej. Jesli potrzebujesz bardziej profesjonalne cv z listem motywacyjnym przejrzyj wzory z netu http://www.google.pl/m?q=cv+i+list+motywacyjny ...ale wtedy pol godziny Ci nie wystarczy ;)

Gość błagam pomocy !!
wielkie dzięki :) wiem że 30 min to mało i dlatego napisałam tutaj i na szczeście zjawiły się pomocne osoby bardzo dziękuję