Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madz_magdalena

Uczucie ze jest sie w ciazy do kobiet ktore podejrzewaja badz sa w ciazy.

Polecane posty

Gość madz_magdalena

Mialyscie takie badz macie takie wrazenie ze w waszych brzuszkach wlasnie rodzi sie nowe zycie? Ktora z was tak miala badz tak wlasnie ma?

Gość hmmm no ciezko bedzie
ja jestem dzien po inseminacji

Gość kissu
nie

Gość ufgdfg
Nie mialam tak

Gość cysiowa mama
nie istnieje takie odczucie,to sa jedynie sugestie

Gość mamama27
no ja tak miałam co miesiąc takie wrażenia a potem @przychodziła - dopiero za 4tym razem się sprawdziło bo się udało wtedy - także nie wierzcie w przeczucia - objawy ciąży i to fizyczne są tak od 6-8 tc czyli jakieś 2 tyg po terminie@

ja w pierwszej ciazy nie czulam chcialam dziecka ale myslalam sobie ze co ma byc to bedzie nawet nie myslalam ale jak tylko zaszlam w ciaze i nawet o tym nie wiedzialam to co noc mi sie snilo albo dziecko albo ja w ciazy hhee i bylam w ciazy a teraz jestem w 7tc i wiedzialam od razu bo mialam podobnie jak w pierwszej ciazy zmiane apetytu rozkojarzenie sennosc i poprostu wiedzialam

Gość odpisałam przepis :)
a ja miałam, oczywiście nikomu nie będę wmawiać żeby w to uwierzył, ale miałam takie uczucie bycia w ciąży :) W nocy staraliśmy się o dziecko, a następnego dnia po południu odczułam kłucie jajnika, więc pomyślałam "owulacja" po jakichś 2-3 godzinach poczułam że właśnie teraz jest moment zapłodnienia, czułam że moim brzuchu się coś dzieje, nie umiem tego opisać, ale wieczorem czułam się już ciążowo. Za kilka zauważyłam że poceiemniały mi sutki i stały się wrażliwe bardzo na dotyk. Jak drugi raz zachodziłam w ciążę to już doświadczyłam tego inaczej, czyli tez wiedziałam że bedzie ciąża, ale dlatego że jajnik bolał mnie bardziej niż tylko takie kłucie jak w owulacje tylko aż czułam promieniujący do pleców ból z tego jajnika, nie miałam już takiego odczucia ciążowego jak poprzednio i objawy ciążowe tez były później i inne, bolały mnie całe piersi, a nie same sutki jak poprzednio. Czyli każda ciąża może być inna, ale tak jak miałam za pierwszym razem to było bardzo fajne odczucie i go nigdy nie zapomnę. Kto nie przeżył nie zrozumie pewnie, ale niedawno natknęłam się na artykuł, w którym pisało że niektóre kobiety wyczuwają moment zapłodnienia, mi się to zdarzyło raz :)

Gość odpisałam przepis :)
* za kilka dni