Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madz_magdalena

Do dziewczyn ktore sa w ciazy i chodza jeszcze do szkoly.

Polecane posty

Gość madz_magdalena

Sluchajcie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i wlasnie problem taki ze zaczynam szkole w sierpniu (mieszkam w DE) i wlasnie nie wiem co mam zrobic czy isc czy nie bo nie wiem jak sobie dam rade poniewaz planowany termin porodu bedzie w Lutym a nikt raczej nie bedzie mogl mi pomoc. moja mama chodzi do pracy po calych dniach jej nie ma a ja cos ja zrobie sama z dzieckiem. Moj narzeczony tez po calych dniach w pracy. Powiedziecie mi dziewczyny jak wy dajecie sobie rade jako mlode matki.. Musze powiedziec ze nie mam 17 lat tylko prawie 20

Gość kissu
będzie płacz i zgrzytanie zębami.

Gość mama 20letnia i super :)
ja mam 20 lat i mam córkę ponad 9 msc ja szkołę przerwałam :( i teraz żałuję :( od września pójdę do szkoły zaocznie do LO ja szkołę przerwałam ponieważ miałam ciążę zagrożoną więc dla mnie było ważniejsze dziecko niż szkoła prawie całą ciążę leżałam moja koleżanka z klasy również była w ciąży i nauczyciele poszli jej na rękę... w czasie ciąży chodziła do szkoły bo nie miała żadnych z nią problemów a potem jak urodziła nauczyciele jezdzili do niej do domu i skończyła szkołę... a ja niestety nie :( ale dobrze że córeczkę szczęśliwie urodziłam

Gość mama 20letnia i super :)
jak pójdę do szkoły to w tym czasie mąż będzie zajmował się naszą córką bo w weekendy ma wolne