Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnnnaaa

Praca

Polecane posty

Gość innnnnaaa

kurcze musze wysłać cv i list motywacyjny na gumtree, ale nie wiem jak wysłać dwa pliki. bo tam mogę załączyć tylko jeden. jak to zrobić????

Gość ktos wartosciowszy od was
zrób treści obu w jednym pliku

Gość innnnnaaa
jak mam to zrobić??

Gość to ja ci powiem to samo
matko ale gamoń, otwórz nowy dokument, wklej tam treść cv a na kolejnej stronie list, zapisz załącznik jako jeden plik i wyślij, taki 2 w 1

Gość TTRTRTRTR
A W JAKIM FORMACIE ROBIECIE cv?

Gość innnnnaaa
a moge wkleić oba do osobnych arkuszy jednego dokumenta Ekscela?

Gość konstancja gryllllllakkkkkk
cv w excelu??????

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiiiii
Inni wysyłają listy za pracą a ja czekam na paczkę z rentą za figury. Nie takiego końca się spodziewałam, ale powiem wam może i dobrze. Zdrowia nie mam. To pewne. Fizyczne prace odpadają. Znokautowano mnie. Poza tym ja inaczej wyjeżdżałam w 2010 roku niż jestem teraz. Coś tam widziałam w tym języku niemieckim , paszporcie - wszystko na to zwalałam. A teraz mam to gdzieś. Nawet na wycieczki nie chce mi się jeździć. Powiem wam w sumie zastanawiam się nawet PO CO MI??? TO w całości wysłali. W każdym razie w całości, jeśli naprawdę NIKOGO NIE USZANOWALI Z TĄ KASĄ. NIkogo. Ani matki ani jej rodziców, ani babci. NIKOGO i tyle. No cóz... jakieś powody widać mieli i tyle. Żeby tak sie zachować. Oby słuszne. A praca to wiecie mój dziadek nie dostał zwolnienia dyscyplinarnego, a matka dostała zwolnienie dyscyplinarne z PLOTEK, że dziadek dostał zwolnienie dyscyplinarne. I to mieli sobie sprawdzić. W TAKIM CZYMŚ - w takim GULIKU - to ani gulik wiecie nie był nawet w Anglii to ogrodnictwo i tyle :(

Powiem wam moi dziadkowie popełnili taki błąd, że mieli sie interesować poprzednią pracą, a oni interesowali się poprzednim mieszkaniem. A CZYM POWINNI? Bo wszyscy na nich ale w sumie za co? I tyle. Zmieniali i pracę i mieszkanie i czym sie interesowali jeśli dziecko brali NA RENTĘ. A czemu nie poszli? NO wiecie - oni raz dwa nie byli normalni. A pytanie PO CO ONI W OGÓLE TAM POSZLI? Bo szybciej na rentę pójdą? To byli naiwni. I wiecie renta, renta i jaki koniec. Coś strasznego :(

Im było szkoda osiedla gdzie mieszkali, ale w sumie widzicie przejęliby sie tą matką , patrzeli pracy i by mogli być, a oni? Renta , renta. Ktoś inny by taki nie był. A oni byli tacy. Jedyny zarzut. No i sam pomysł dziecka. Oni nie chcieli dziecka. Oni chcieli pokój na książki. Ale zwolnienia dyscyplinarnego nikt nie dostał i tyle. A czemu się nie interesowali poprzednią pracą? A w ogóle nie mieli zainteresowań? To też jest krzywdzące dla nich i tyle. Inaczej myśleli i tyle :(

Powiem wam ja nie wiem czy ja byłam chora umysłowo jak po liceum zdawałam na biologię. CZY JA BYŁAM CHORA UMYSŁOWO? Muszę to sobie jeszcze przemyśleć i tyle. WIecie. Ale za 2 lata komin mi z głowy dymił. Niesamowite. CZEMU? I tylko tyle. Bo reszta to nikt mnie nie docenił - a precież roślina, zwierzę. MAŁO TO? i tyle. I jeszcze przepadłam w Korfantym. A wiecie ten cały angielski no to nie wiem - ale powinna być szkoła - przy braku patrona - literka , cyferka i do widzenia. I może zabrakło mi mówienia. To prawda. No to dostałam negatywną ocenę pracy i zwolnienie dyscyplinarne. Choć sie nie dam powiem wam bo co to jest literka, cyferka, a mówienie to jak jest patron - to głoska, a tak? I tyle. A patrona mam ja i co? I to wszystko. No błąd popełniłam, miałam iść do podstawówki - dobra, ale powiem - napiszę takie coś _ PO CO TO OGŁOSZENIE BYŁO? I ono było CAŁY CZAS. A powinno? I tyle :(

Wiecie ja tylko taki zarzut, że nie umiałam tego Mengela skreślić za mieszkanie. Choć dużo umiałam, ale nie całkiem do końca. Jedyny bład. I postawić na siebie, że do czegoś dojdę sama. ALE JAK? Takie ryzykowne, nie? Nie ten kierunek. Przynajmniej polibuda. Ale bez matmy? Wygryzione figury? A życie to jedna figura - niestety. I ODCINEK SIE DOWIEM. No na Brygidę jakie mialam szanse wiecie? Z wilkami północnymi łażącymi do końcioła. Małe i tyle. Na Szwecję. Trochę. Tu legend nie mieli, figur. Ale w tym akademiku to nie wytrzymałabym 5 lat. Rok za długo. Taka prawda. A nawet te 4 lata. Wszystko żle wiecie. Ten drugi nie był wiele lepszy. Może nawet nic. NIE WIEM. Taka prawda i tyle. I za figury chcę tę paczkę choć JAK SŁUSZNIE MOŻECIE STWIERDZIĆ nie o to mi zupełnie chodziło i wiecie pracę mam inną kiedyś, bez szkół, wszystko od siebie - klęska też od siebie, no ale... a reszta mnie nie obchodzi. Tyle co ja ich. Ojca rozumiem ale nie jestem w stanie stwierdzić czy był poczytalny umysłowo. Nic tylko rodzina, rodzina i jeszcze rodzina. NIC POZA TYM. I wiecie tej wiary ani 1%. Ja go nie krytykuję, ale moja matka a on. I wziąłby ten Dzienniczek - przemyślał tę Faustyne. Jakiś krzyżak. Skąd on to wziął? Bez sensu kompletnie przecież :( Załamać się wiecie. Ja jeszcze myślę nad tym księdzem Andraszem i powiem wam że musiał być taki i nic tylko sie powiesił bo nie dostał święceń. I w domu powiedzieli, że dali go za granicę po święceniach, a musiał się w jakimś akademiku powiesić, że za mało do spowiedzi. I to jest - ten ksiądz Andrasz - ogranie Analizy. A czemu nie dostał święceń? I tyle. I zza granicy wrócił. Oczywiście to w XIX wieku było, ale to taka historia jest , że kazali mu wyjechać bo w Polsce za mało żeby być księdzem. Niesamowite i tyle :(

Może sie powiesił, rodowodu nie miał i chcieli go pochować? Zastanawiali się co z nim zrobić i ...zniknął. I przyszedł inny ojciec Andrasz. I tyle. A on czemu tak skonczył? Bo nie rozumiał o co chodzi? O imię na pewno, że leciał matmą i miał rodowod z matmy. I moze nawet go wysyłali do Niemiec. Wrócił. Ale coś to takie wszystko. I zniknął. I przyszedł i wszystko grało. I pasuje do tego moja 1 lokatorka z akademika. Powiesił się , zniknął i wrócił. To samo imię i nazwisko. A wygląd?

Wiecie ja to mogę pisać bo to jest moja uczelnia. Tak się z uczelni mojej odchodziło. I tak miałam odejść PO STUDIACH ale dokąd? Ha. Tak miałam siedzieć w tym 1 akademiku 5 lat. SPOWIEDZIĄ WIECIE - 2 lata na odejście i póżniej normalną. Ale 2 lata intensywnie żeby ODEJŚĆ I BYĆ NORMALNYM I TYLE. I tak sie tam siedzi. Czy tam można być normalnym siedząc tam 5 lat? Ja nie wierzę w to. Nawet w tym 2 akademiku gdzie poszłam. To nie jest możliwe. Tego drugiego nie powinno być- to wiedziałam, ale rok i poszłam i mogłam, a ten pierwszy to mógł choć STRASZNe i 2 lata do spowiedzi, żeby sie z uczelni wynieść POŻEGNAĆ i na przykład do szkoły. I ktoś powie - to wtedy bez wykształcenia - no właśnie - ale wtedy masz tego księdza Andrasza i trzeba powiedzieć że WSZYSTKO jest systemem matematycznym. Całe życie. I takie to są studia na takiej uczelni. Bo wiecie 4 lata gdyby tam były studia to by to coś znaczyło i by były. A tak? Idzie sie tam tak normalnie? KSYWKĄ. I tak przegrałam. KSYWKĄ sie tam idzie i tak są studia a tak to nie. No bo jak? Z takiej historii? A na biologię? Nie wiem. KSYWKĄ. Dokładnie i pasuje i koniec :(

I tak wiecie w sumie przegrałam na tych wsiach, ze JAKBYM??? nie miała studiów. A czemu? No ale coś takiego robić to trzeba powiedzieć - studia z ksywki. I tak się idzie i są. A tak to nie ma. Ale ma to sens? Bez sensu. I tak wszystko gra, a tak? No ale jaki sens to ma. Bo na mnie wiecie wszyscy że mam tę uczelnię gdzieś a gdzie mam mieć - z ksywki albo ze spowiedzi studia, że chciałaś się wynieść, ale coś tam - no bo kiedyś było 5 lat. 2 lata za dużo i tyle. A pózniej? 12 lat bez sensu pracy z tego. Taka prawda. A CZEMU? Ja wiem czemu. Bo Bona i Mengele tak się Polską interesowali. No cóz... :(

Gość _Alinka__
kurva zamknij się już :o

Moim zdaniem Bog ukarał mnie za pychę bo uważałam, że ja to tam dostanę pracę po tej bioli ale ta reszta po co tam przylazła? I ALE MIAŁAM RACJĘ? A reszta nie żyje. Pojedyncze egzemplarze żyją. A po co? Ano może to ma sens. A może nie :(