Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berbec

syn chce zeby jego siostra umarla

Polecane posty

Mój syn 5 lat powiedzial mi ze wolalby zeby jego mlodsza siostra 6 m-cy sie nie urodzila lub mam ja oddac lub ma umrzec. Bo ona strasznie wyje a ja czesciej zajmuje sie nia niz nim. Tlumaczylam mu ze ona jest mala i potrzebuje opieki tymbardziej ze czesto choruje ale jak grochem o sciane. Jak to mu wytlumaczyc bo jak narazie siedze i rycze.

Gość pot
patologia

Gość Philo Zofia
zapytaj synka czy jego zdaniem należy oddawać dzieci które zachowują się nie tak jak chcemy i czy uważa, że rodzice powinni go oddać jak nabroi?

Gość TakaSobieMama:)
Zaraz patologia :O .... dzieci sa nieprzewidywalne, nigdy nie wiadomo co sie w ich malych glowkach kluje :P i maja czasami takie hasla.... Powiedz mu ze jak on byl maly to tez tak tak plakal, ze wtedy tez sie nim zajmowalas tak jak teraz siostrzyczka i ze teraz on jest duzy i moze Ci pomoc ...Mozesz go tez zapytac czy chcialby zebys jego oddala kiedy byl taki maly i tak plakal jak siostrzyczka.

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Podziel się opieką z mężem i ..synem. Stwarzaj momenty do pomocy: żeby podał pieluszkę czy krem. Kup mu prezent "od siostry". Pokaż mu zdjęcia z okresu gdy był taki malutki. Organizuj mu zabawy integrujące z siostrą: niech do niej poguga, niech ją pokołysze w wózku, niech jej narysuje swój ulubiony samochód i powiesi nad łóżeczkiem. No i dbaj o chwile "tylko dla synka". Córkę zostaw z mężem a z synem idź na lody lub do kina.

Gość Dodaj do ulubio
zjedzcie siostre na obiad, taniej bedzie :-)

Gość Dodaj do ulubio
ale jestem gupia , hihihihihi ide dalej sie onanizowac, hihihihihihi

Gość Dodaj do ulubio
jestem prawie normalna, prawie robi wielką różnicę hihihihihihi p i z d a mnie swędzi, ona chce c h u j a, hihihihihi

Gość idel
jezyk z jabluszkiem napisala ci najlepszy sposob