Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natanka 21

czy jest tu jakaś kosmetyczka ???????????????????

Polecane posty

Gość natanka 21

??????

Gość natanka 21
pytam poważnie.....

Gość kaaaaarrrrrrr
Jestem

Gość natanka 21
jestem osobą szczupłą , lecz od jakiegoś roku robi mi się drugi podbródek , miałam problemy ginekologiczne i byłam na hormonach teraz jest już ok lecz podbródek mi po tych hormonach został , byłam u kosmetyczki bo chciałam się poddać jakimś zabiegom żeby sie tego podbródka pozbyć , lecz ona powiedziała że nie będzie mnie oszukiwać , że rezultaty i tak będą kiepskie... zaznaczam ze nie jest to jakiś duży drugi podbródek ale chce się tam zająć zanim będzie jeszcze większy ... czy są jakieś zabiegi którym mogłabym się poddać ?ewentualnie ile kosztują ? zaznaczam ze nie chce operacji

Gość ksdakdsdfisufiehviawfji
wiesz co ja kiedys ogladalam pytanie na sniadanie i tam bylo zeby nie miec drugiego podrodka to trzeba sie szczypac, podszczypywac i mowie ci to serio sprobuj

Gość natanka 21
jesteś kolejna osoba która mówi mi o tym szypaniu , wiec może faktycznie coś w tym jest , wiem że takie coś poprawia krążenie wiec może i coś pomoże , wypróbuję , a co z zabiegami u kosmetyczki ...? co polecacie ?

Moja mam wykonuje ćwiczenia. Szeroko otwierając usta mówi po cichu a, o, u , x bardzo napinając mięśnie twarzy. Pomaga:)

Gość lips90
ten zabieg to LIPOLIZA ,na druga brode cena ok 300 zl