Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

I jak wy sie zaopatrojecie na naszo slawe?

Polecane posty

No co ciumciaki zazdrosniaki, dzis Was trochie ponabieralysmy, ze jestesmy modnre, ze odchodzimy, ze mamy depresje I ze na pzykro. Hahaha naiwniaki ptaki. Nigdzie nie idziemy, nie poniedzialek ona dalej jest patologjo. a my bawimy sie wysmienicie I mamy mnustwo wiele nowych pomysluw. oturz chcemy tera ryje pokazac, nasze pozycje we stadzie I nasze tloste postury. Chceta tego pzelomu w naszym rzyciu czy dobze Wam tak jak jest tera?

Co znowu nie macie nic do powiedzenia? Jednak nie posiadacie inteligecji, dalej nie omiecie sie wyslowiec I wypowiesc. Co sie z wami dzieje, kto zawladnol waszymi muzgami. Czy to renifer I jej pzydopasy was umamily? Uzalerzniliscie sie od nich? My was oleczymy I nasze znastwo na karzdy temat.

Co znowu nie macie nic do powiedzenia? Jednak nie posiadacie inteligecji, dalej nie omiecie sie wyslowiec I wypowiesc. Co sie z wami dzieje, kto zawladnol waszymi muzgami. Czy to renifer I jej pzydopasy was umamily? Uzalerzniliscie sie od nich? My was oleczymy I nasze znastwo na karzdy temat.

Lodzie lodzie gdzie wasze opinie, zesta sie pospali jak krety w zimie.

Ja wiem, ze oni myslo inaczej, a ze zazdrosc je zrzera to take wychodzo boby puzniej. Niekt nam nie wmuwi, ze jestesmy idealem, znamy swojo wartosc, I z tako zawartoscio pomrzemy.

Co ja mogie wam powiedziec na swiento noc, rabujta sie tam pod koldro, plucta ile wlezie. Nauzbierajcie energji na jotrzejszy dzien I na nasze wymluciny, a bendzie chartkorowo.

I ja take zachowanie to pochlebie, lobie lodzi kakretnych I znajoncych sie na pzedmioty. O to wlasnie chodzi w rzyciu. Dobrze ze take lodzie nie wyginela w epoce dinozalruw tak jak jaskiniowce I mamoty, bo inaczej swiat zeszet by na psy, a one nie radzily by nas na swoich barkach.

Laska lawista bejbe takie nasze nowe motto na srode. Milojcie sie na zwajem a I wy zostaniecie umilowani.

A I jeszcze taka rada, nie wieszcie swoim matkom, bo moja mie cale rzycie oszokiwala. Cale lato siedzialam na betoniee, a matka muwila: nie siec na betonie, bo bendziesz miala wilka. I co? Dzijaj dzo, mam psa I kota, a wilka nawet na oczy nie widzialam.

Nie jestes glopia to swiadectwo na to, ze posiadasz dorzo ilorazuw inteligecji. Glopi nas nie zrozumnie, a mondry nas popze.

Korcze co tu zrobic rzeby zablysnonc a sie nie osmieszyc? Macie jakie pomysly?

Dobranoc slicznotko. Mialas spac wienc skont cie tu wzielo?

Ale jednak sie wypowiadasz, a tu sie nie liczy tresc wpisu, warzne, ze ten wpis tu je, wtedy to dobze o nas swiatczy, ze mamy polot. Damolko morze cos cie menczy?

Wiesz ze mie pochlonela kaariera I tak sie prubuje oddac w calosciu mojemu chobbiowi.

Jestem niedorozwinienta, muzg mi wypat okiem jak spadlam ze trzepaka, a co? Razi w oko?

Razi i to jak cholera. Nie szkoda Ci czasu na takie zabawy, udawanie głupiej?

Wrencz pzeciwnie, trochie mi go brakoje, ja nie udaje, nie ublirzaj mi, okiej? Zalorzylam bloga. Www.3fiel5.bloog.pl

Zapieram oczy, bende se snic o jotszejszym dniu. Mosze skiecza ulorzyc. Czekam na jakes proporcje.

Ale sympatyczniaki z Was :) choć już się pogubiłam co, kto i jak :p

Czasami. Wstempoje w nas inna osobistosc ale ogulnie so nas dwie baby, trochie bogate, trochie biedne, urodzajne I inteligetne. Co jakis czas jestesmy chlopem bo rzycie kobiety jest nodne. W somie to ciongle szokamy swojego prawdziwego JA

Fiel wpisałam sie jakogość:P jutro do mnie wpadnij ,ale nie z pustymi rekoma jak w sobotę;-( Aha i pamietaj abys przyniósł mi te farby:-)pa Dobranoc wszystkim🖐️