Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona890

krakow - zywiec busy

Polecane posty

Gość ona890

moze ktos zna jakies inne polaczenia krakow-zywiec niz te na stronie rda, potrzebuje busu z samego rana w ten piatek czy ktos sie orientuje??

Gość Mieszkam w Suchej Beskidzkiej
Busa bezpośdredniego nie ma, za to jedzie autobus do Żywca z KRK ale on starsznie jedzie okręzną drogą najpierw do Bielska kęt itd w sumie 3 h Najlepiej jedź sobie busem do Suchej do Beskidzkiej a potem do Zywca jedzie bus, bedziesz szybciej.

Gość ona890
dzieki!

Gość ona890
a co ile tak mniej wiecej sa busy sucha - zywiec? beda tez kursy w niedziele wieczorem?

z Suchej do Zywca czy z Zywca do Suchej? czekaj dam ci link do rozkładu jazdy :)

Gość ona890
chyba juz jakis znalazlam:) okey widze ze sa swietne polaczenia, rzeczywiscie korzystniejszy dojazd, dzieki!:) jade zwiedzac beskid zywiecki :))

oj to super to powodzenia :)

Gość gość
My całkiem niedawno bo 2 tygodnie temu zamawialiśmy busa tutaj http://transport-oes.pl/ Bylismy dużą grupą wiec też nam sie to bardzo opłacało. Warto moim zdaniem to czasami też wychodzi nas to wszystko dużo taniej.

Gość gość
Fajnie ze wrzuciliscie link, bo ostatnio sama sie zastawiałam jaka firmę wynając na przewóz gości weselnych. Teraz to proste ;)

Gość gość
Tak to prawda ze jesli już mamy wypozyczyć od jakiejs firmy busa to zgadzam sie zeby to bylo OES transport. Dla mnie rzeczyiwscie to bardzo profesjonalna i godna polecenia firma transportowa.

Gość gość
Nie wiem czy wiecie ale jak nie macie sie jak dostać na lotnisko w Pyżowicach o spokojnie oni własnie też organizują takie grupowe przejazdy. Takze polecam.

Gość gość
Fajnie bo z tej firmy mozna zamówić tez transport na lotnisko Pyżowice, zwłaszcza jesli jest to jakas duża grupa ludzi. Spokojnie mozna własnie tak to rozwiązac.

Gość gość
Tutaj faktycznie OES jest najlepszym rozwiazaniem i całkowicie rozumiem osoby które własnie to decydują sie dokładnei na ta firmę.

Gość gość
Na pewno mogę polecić ta firme http://transport-oes.pl/ własnei w kwestii przewozów pracowniczych. Bardzo solidna i sprawdzona firma.

Gość gość
Spójrzcie też sobie jeszcze tutaj, wiem ze oni tez wynajmują busy wiec moze wlasnie warto też to sprawdzić, i moze wyjdzie troszkę taniej http://transport-oes.pl/

Gość gość
Ja wiem, ze OES maja fajne i bezproblemowe transporty osób na Ukrainę i na Litwę Transport do Niemiec i Francji. Tutaj naprawde mozna skorzystać z ich usług.

Gość gość
A wiecie ze oni organizują wyjazdy grup zorganizowanych (harcerze, kluby sportowe siatkarzy piłkarzy koszykarzy, kolonie itp.) Warto pamiętać o tym podczas wakacji.

Gość gość
Kiedy chcecie szybko zorganizować transport dla gości to polecam na pewno tez taką firme http://transport-oes.pl/ Z doświadczenia wiem ze mozecie byc bardzo zadowoleni.

Gość gość
Krakowski OES faktycznie jest znany i ma dobre opinie. Byłam gościem na weselu, na którym busy były własnie od nich. czysto, bezpiecznie i punktualnie. bardzo fajny kierowca nas wiózł.

Gość Henrykturko
myślę, że na taką trasę można spokojnie wynająć auto czy busika, w zależności od tego jakie gabaryty są potrzebne. spoko nawet z polecanego oes transport.