Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejejejejejjejeeeeeeeeeer

JURTRO MATURA, PROSZĘ KOGOŚ O ODPOWIEDŹ!!!!!!!

Polecane posty

jutro mam maturę ustną z polskiego,przyznam sie kupowałam pracę, jest ona całkiem dobra, jednakże osoba która mi ją pisała, nie ujęła w bibliografii, że posłuże sie planem ramowym, a jedynie kartką z cytatami, czy wobec mogę mogę ten plan ramowy wnieść na salę ?:O nie ukrywajmy, ze on pomaga wiele

Gość seeeyou
jeśli tego nigdzie nie umieściła, to niestety, ale nie możesz... tylko tak na dobrą sprawe, wydaje mi sie, że jest Ci niepotrzebny ;) lepiej mówi sie bez

no mi sie lepiej mowi z .. wiem co mowic po kolei...

Gość seeeyou
hmm czy może? pewnie że mogłaby, gdyby było to zapisane na bibliografii, a tak ? zawsze możesz wziąć do szkoły, ale myśle, ze Ci nie pozwolą

Gość seeeyou
chociaż może to też zależy od komisji, jak ja zdawałam, to musialam zapisać, ze bede mieć ze sobą plan, a tak to nie pozwolili korzystac, bo to sie wcześniej zanosi bibliografie, by pokazac z czego i z jakich lektur bedziesz korzystac

no wlasnie jedni mówią tak, drudzy tak. . sama nie wiem co myslec i jak sie nastawić.. :O

no ja tez bibliografie oddawałam wczesniej- wiadomo, jednak taki plan nie jest to chyba rzecz, którą wczesniej trzeba przesdtudiowac tylko daje im i i oni widzą po kolei o czym i kiedy mówię, no nie wiem.

Gość seeeyou
ja bym dmuchała na zimne i uczyla sie bez, zrobisz jak uważasz ;)

Gość Ja wczoraj miałam
tę maturę :P miałam plan wpisany w bibliografii i z tego co mówiła polonistka to on musi tam być wpisany żeby go mieć.

fuck :(

Gość seeeyou
no u nas też tak mowili ... ja mialam go wpisanego, ale wcale go nie zabralam, bo lepiej mowilo mi sie bez ;) dasz rade bez... tylko poćwicz teraz i nie pytaj sie na kafe,bo każdy powie Ci co innego i tylko Ci w glowie namiesza

* Po wejściu do sali egzaminacyjnej zdający obowiązkowo przedstawia komisji dowód osobisty i plan ramowy wypowiedzi do prezentacji z języka polskiego.

Gość seeeyou
nie można wziąć planu! nie możesz do sali wejść z żadną kartką! to należało oddać o wiele wcześniej, bibliografię + materiały pomocnicze! musisz mieć puste ręce, wchodząc do klasy! i tego jestem pewna ;)

jest napisane, ze jesli ktos nie ma planu, wówczas nie moze przystapic do egzaminu.