Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam....................

czy ta piosenka nadaje sie na 1 taniec?

Polecane posty

Gość slubkalubka
piosenka moim zdaniem sliczna, ale zbyt "sexualna", jakby wasza milosc opierala sie na poscieli przy lampce wina...

Gość szukam....................
Zależy mi na tym by był to męski głos. Bardziej mi się takie utwory podobają. Paula w ogóle ani w tej, ani w popularnej wcześniej piosence. Wolę męskie głosy w takich miłosnych utworach. Dlatego szukam takiego. Tylko z tych wszystkich propozycji znalezionych na forach nie wiele mi odpowiada. Zawsze chciałam mieć Kancelarię Zabiorę Cię, ale siostra pierwsza ją zaklepała, a nie chcę by ktoś potem pomyślał, że ściągam, wesele ma przed nami. Szukam czegoś czego jeszcze nie było słychać na weselach. Także Paula, Kindla, I Kiliański mimo, że także fenomenalny to odpada:(

Gość slubkalubka
a np Seweryn Krajewski "Pierwsza milosc"? albo: Anna Jantar - Moje jedyne marzenie Seweryn Krajewski - Wielka miłość Kayah i Kiljański - Prócz ciebie nic Farba - Chcę tu zostać Natalia Kukulska Zakochani Krzysztof Krawczyk - Bo jesteś ty Magma - Wszystkie chwile Irena Santor i Jerzy Połomski - Zakochani Zdzisława Sośnicka i Zbigniew Wodecki - Z Tobą chcę oglądać świat Karolina Kozak - Razem zestarzejmy się Piotr Szczepanik - Kochać 2+1 - Windą do nieba Ziyo - Magiczne słowa Sumptuastic - Kołysanka Czesław Niemen - Wspomnienie Chłopcy Z Placu Broni Kocham Cię Lady Pank - Zawsze tam gdzie Ty Tomasz Karolak - Zabiorę Cię właśnie tam Tomasz Karolak Nie zostawiaj mnie Dżem - Do kołyski Wilki O miłości Perfect - Kołysanka dla nieznajomej Rotary Na jednej z dzikich plaż Wilki Son Of The Blue Sky Varius Manx Pocałuj noc Myslovitz Chciałbym umrzeć z miłości Myslovitz Dla Ciebie

Gość slubkalubka
piosenka powinna przede wszystkim sie Wam dobrze kojarzyc, jesli znacie ja i z czyms sie Wam kojarzy, to nawet nie wazne w jakim jezyku jest. Ale jednak Twoja wczesniejsza propozycja wydaje mi sie niestosowna, oczywiscie nikt Was nie wygoni z wlasnego wesela jesli wezmiecie nawet Marlina Mansona, no ale jednak pierwszy taniec napewno bedziecie miec na filmie (jesli bedziecie miec kamere) wiec warto przemyslec ten wybor i doradzic sie kogos