Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagooooooooooooooda

Jak wyglądał Wasz 1 pocałunek ?

Polecane posty

Gość jagooooooooooooooda

Ja miałam wtedy 15 lat :) Przyjechał syn kumpli moich rodziców, ja mialam się nim zajmować, bo nie byl stad. (pokazac miasto itd, bo pochodzil z niego, ale mieszkal gdzie indziej) Ogolnie okazałm sie mega ciachem a ja na te wakacje w jego towarzystwie przygotowywalam sie pol roku. Schudłam, zaczęłam się mocniej malować - ogolnie super. Jakos poszliśmy wieczorem na łąke (pamietam tak wtedy flirtowalam z nim ; p ). Leżelismy koło zielonego drzewa, jakies kwiatki, w tle bloki domki, po drugiej stronie wzgorza. Mówimy sobie kto nam sie podoba (daje przyklad on powiedzil ze dziewczyna z zielonymi oczami i slodka twarza, cos tam cos tam) myslalam ze chodzi o moja kumpele, bylam cała wściekla i troche zawiedziona. Zaczęłam wymieniac chlopaka ktory mi sie podoba (tzn jego ale zeby sie nie skapnal a jednak cieszyl ze tacy sa ladni) i wtedy jakos chcialam wstac a on mnie przytrzymal i pocalowal , ja sie rzucialm i to powtorzylam, Było mega, ale kilka msc po tym mnie zostawil ;( Wiecie kilkaset km nas dzieli ... Jednak to tej pory mile to wspominam :P

Gość szczerze to
czułąm sie jak piórko :) i to za kazdym razem jak sie całowalismy a to moze dla tego ze bylam bardzo w nim zakochana

Gość ferorra
bylam niezle pijana;p ale koles byl super