Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EUREKA120

anty pytanie

Polecane posty

pewnie glupie pytanie ale jednak je zadma. no wiec tak 2maja wzielam ostatnia tabletke z opakowania (dodam ze to moje pierwsze anty) 6 maja nastapilo krwawienie i trwalo do 9 maja. wg zalecen 7-dniowej przerwy, kolejne opakowanie powinnam zaczac 10maja. juz jest 16 maj a ja dopiero dzisiaj kupilam nowe opakowanie i nie wiem czy mam brac. dodam ze nie biore tabletek ze wzgledu na dzialanie antykoncepocyjne tylko na uregulowanie cyklu oraz problemy z cera. jesli zaczne nowe opakowanie z opoznieniem, bardzo zaburze swoja gospodarke hormonalna? czy musze poczekac do kolejnego krwawienia i wtedy z pierwszym dniem cyklu rozpoczac nowe? prosze o odpowiedzi :)

Gość glamour_lady25
skoro bierzesz na uregulowani9e cyklu to jak mozesz takie rzeczy robic?? tabletki to nie cukieraski które sobie bierzesz jak uda ci sie kupic. Poczekaj teraz do okresu bo i tak juz zaburzasz sobie hormony, a najlepieuj daj sobie z nimi spokój bo jak prtzy pierwszym opakowaniu masz takie jazdy to boje sie pomyslec co bedzie pozniej

po prostu nie wiedzialam ze tabletek nie bede moga znalezc w zadnej aptece w moim miescie. a ze jechac do wiekszego moglam dopiero w takim czasie to juz moja sprawa. teraz zaopatrzylam sie w az trzy opakowania wiec bedzie juz regularne. nie prosilam tu o najezdzanie na mnie tylko o odpowiedz na moje pytanie. i o mnie sie nie boj, niech kazdy martwi sie o siebie

Gość glamour_lady25
jakbyś p-rzeczytała uważnie co ci napisałam to byś zauwazyla ze oprocz ,,najazdu na ciebie" jest tez rada. POCZEKAJ do okresu, albo daj sobie spokój wogóle (bez ironi). twój organizm moglby zwariowac gdybys teraz w środku cyklu wziela tgabletki i na okres moglabys czekac kilka miesiecy. (zreszta na nastepny tez mozesz poczekac). Uwierz mi musisz pilnowac tegoi by zawsze miec zapasowe opakowanie albo chociaz kilka tabletek na takie sytuacje. Bo chcesz uregulowac sobie cykle a przerywanie tabletek działa w stokroc odwrotny sposób i mozesz sobie zrobic jeszcze wieksze kuku

ok czyli teraz czekam do nastepnego okresu. wiem ze juz rozwalilam regulacje,zdaje sobie z tego sprawe :/ nie bylam po prostu swiadoma tego ze tak ciezko dostac te tabletki u mnie bedzie :/ teraz mam juz trzy opakowania,a pozniej wykupie tydzien wczesniej albo zamowie w aptece. dzieki