Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilith-a

Dziewczyny, słyszałyście o tym, że...

Polecane posty

Gość Lilith-a

picie swojej krwi z okresu, pomaga utrzymać odpowiedni poziom witamin itp. w organizmie w tym czasie? niedługo mi się powinien zacząć i chciałabym spróbować, tzn wiadomo, krew wsiąka w podpaskę... mama zamiar zrobić tak: potnę użytą podpaske na kawałki, takie kawałki będę zalewać wrzącą wodą i w czasie okresu taki wywar pić zamiast herbaty. Trochę mnie to obrzydza, ale w sumie różne rzeczy juz robiłam to i tego spróbuję, a wy co o tym myślicie, któraś próbowała? Ps. Zakładałam już taki temat, ale tamten mi gdzieś zginął poza tym tam mnie wszyscy wyśmiali, b prosze o poważne odp.

Gość ale filozofia
gorąca woda zabija witaminy chyba :D

Zawsze tak robie podczas okresu. Dzieki temu jestem piekna. :) Czasami zamrazam podpaske w zamrazalniku i jak mi wyskoczy jakis pryszcz podczas kiedy nie mam okresu, to wyjmuje podpaske, robie herbate i na drugi dzien po pryszczu nie ma sladu. Do tego włosy szybciej rosna, a paznokcie są twarde. :) Polecam :classic_cool:🖐️

niesamowite, naprawdę :classic_cool: chyba wypróbuję. herbatki można parzyć tylko z podpasek, czy również z tamponów? :classic_cool:

Gość keri dlaczego
usunelas swoje zdj ze stopki?:O

Gość ale filozofia
z tamponów są podobno smaczniejsze