Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach mam taki dylemat....

Czy tn chłopak jest warty?

Polecane posty

Poznałam faceta. Pomyliłam numer i tak się potoczyło dalej. W końcu nadszedł dzień spotkania. Mam 15 kg nadwagi bałam się jego reakcji. A on zaproponował wspólne wycieczki rowerowe i piesze. Poranne bieganie. On bardzo dba o zdrowie i powiedział, że mi pomoże. Zabrał mnie raz na siłownię aby pokazać co i jak. Mówi co mam jeść. On kiedyś schudł 10 kg i trzyma wagę do dziś. No i mówi, aby nie poddawać się. On kiedyś nie potrafił zrobić 10 brzuszków bo sapał jak parowóz a teraz robi 500 z palcem w dupie. Myślicie, że robi to szczerze?

Gość Uroczy Roman
Wyciąga do Ciebie pomocną nogę. Nie skorzystasz ?

Gość lips90
a czemu ma byc nieszczery?Sam mial nadwage wiec najlepiej wie co to znaczy.Nawet jak wam nie wyjdzie to moze pomoze Ci schudnac..podejdz do tego na lajcie

Bo faceci zazwyczaj dawali nogę na mój widok a on jeden wyciągnął rękę do pomocy :) Trochę nieprawdopodobne

Gość myślę, że wisły
Czy tn chłopak jest warty?

Gość nie, nie raczej odry
chyba jednak bzdury

Gość NabożnySzymon
Zaprawdę powiadam ci. Ten chłopak ma sprytny plan doprowadzenia cie do grzechu śmiertelnego, jakim jest seks przedmałżeński. Może taki grzech się na początku wydawać przyjemny, ale gubi on duszę na zawsze i oddaje ją w ręce lucyfera, który już gotuje dla niej smołę w wielkim kotle.

Gość lips90
wiecej wiary w siebie dziewczyno,nie udawaj przed nim sierotki,ze niby gruba,brzydka,skromna,nieszczesliwa...badz pewna siebie

Miałam podobną sytuację jak ty, w ten sam sposób poznałam faceta, i mam podobny problem z wagą co ty, Ale ten facet nie wyciągnął ręki do pomocy. Nie uciekł, było coś więcej, ale baardzo krótko. Pytanie jest takie, czy ten facet na prawdę szczerze chce ci pomóc, czy po prostu chce cię ,,poprawić" i jak już będziesz ,,poprawiona" to będziesz idealna dla niego. Tak czy inaczej, skorzystaj z jego pomocy, rób postępy z zrzucaniu kilogramów. Nawet jeżeli nie wyjdzie ci z tym facetem efekt zostanie dla ciebie i łatwiej znajdziesz innego. A nawet jeżeli nie zrzucisz tych kilku kg, to pamiętaj ,,każda potfora znajdzie swojego amatora" . Ja mimo wszystko znalazłam przystojnego, wysokiego chudzielca. Nie brakuje mu niczego. Zwykły facet. Musiałam tylko na niego trochę poczekać....

powinien Cię zaakceptować taką jaka jesteś a nei na siłe Cię zmieniać odchudzać mi się nie podoba jego podejście;)