Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdwdqwdqdqdwqd

Dlaczego brzydcy faceci zarywają do ładnych dziewczyn?

Polecane posty

Gość dwqdwdqwdqdqdwqd

i myslą ,ze mają u nich jakieś szanse ? nie rozumiem tego .. np podrywają mnie i ci przystojni i ci przecietni ,ale brzydcy też sie zdarzają i nie wiem wlaśnie co ci brzydcy sobie myślą ,niech tez sobie brzydkiej szukaja i tyle tak samo jak o dziwo widze wiele par gdzie dziewczyna jest bardzo ładna ,a facet to jakas masakra

Gość kręcą mnie wózki widłowe
może są bogaci?

Gość dwqdwdqwdqdqdwqd
albo u mnie na roku jest jedna śliczna dziewczyna , a jest z jakimś małym i chudym facetem... wiec on tez musiał do niej zarywać to jest troche wbrew naturze

Gość dwqdwdqwdqdqdwqd
no jak zarywaja do mnie też przystojni to mysle ,ze jednak jestem

Gość dwqdwdqwdqdqdwqd
Rudowłosa Marketta- hmmm nie sądze :) a ty chyba w ogóle nie masz powodzenie bo watpie żeby sami przystojni na ciebie lecieli szczególnie ,ze w Polsce jest ich mało :)

Gość amann24cfa
ja mam "brzydkiego" faceta. dlaczego? dlatego, ze nie jest zgodny z prawdą stereotyp, że ładna=głupia. mam swój rozum i ładna buzia u faceta zwyczajnie mi nie wystarcza

Gość dwqdwdqwdqdqdwqd
ciekawe ilu adoratorów masz np i tych przystojnych i brzydkich łacznie :) po twoich wypowiedziach sądzę ,ze chyba nie za wiele

Gość dziś na pomarańczowo
generalnie mężczyźni nie znają się na własnej urodzie i większości do głowy nie przyjdzie, że mogą zostać uznani za brzydkich. takie dylematy mają jedynie zakompleksione prawiki, przeciętny facet się nad tym zwyczajnie nie zastanawia, a podrywa te kobiety, które mu się podobają. ot i cała filozofia

Gość dwqdwdqwdqdqdwqd
no własnie wiec czemu sie wymadrzasz .moglabys tak robić jakbyś sama miała duże powodzenie ,a tak to daruj sobie

Gość dwqdwdqwdqdqdwqd
no to prawda jest taka ,ze jeżli ty kompletnie nie masz powodzenie to musi byc naprawde zle :D skoro nawet brzydcy do ciebie nie podchodza

Gość laćkiem w twarz
A to jak ktoś do Ciebie "podchodzi" oznacza wg Ciebie, że "do mnie zarywa"?

Gość dwqdwdqwdqdqdwqd
nie w tym wypadku to taka przenośnia :)

Gość laćkiem w twarz
aha

Gość laćkiem w twarz
A jest jakiś inny powód dla którego warto byłoby do Ciebie podejść? Bo wydaje mi się, że Ci którzy to robią zdają sobie sprawę ze "specyfiki" Twojej umysłowości i podchodzą właśnie żeby Cie zarwać... Bo niby po co innego?

Gość laćkiem w twarz
Oczywiście "zarwać" to taka przenośnia tylko:D

Gość nie uciekaj
bo zęby wypadają- dlatego

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie kazda ładna dziewczyna ma tak pusto we lbie jak ty autorko, widac czesc ładnych dziewczyn nie patrzy tylko na wyglad ale tez na osobowosc

Gość Samotnik3546677777
Ja jestem nie atrakcyjny, więc z góry wiem, że nie mam szans, więc do żadnej nie "zarywam".

Gość Samotnik3546677777
Poza tym taki temat jak ten był poruszany setki razy.....

Gość BeforeIForget
mnie też to wkurza... faceci nie zadbani, pryszczaci zarywają do ładnej i zadbanej dziewczyny...Lustra w domu nie mają...Oczekują ,że dziewczyna będzie szczupła , umalowana , ładna a sami nic od siebie...Może będę nieskromna ale jestem dosyć ładna. Ostatnio zakochał się we mnie znajomy z widzenia (widziałam go rok temu , bo się przeprowadził- wtedy był przeciętny ni to piękny ni to brzydki ) pisaliśmy trochę przez internet, na wakacje przyjechał do mojego miasta, był we mnie zakochany po uszy męczył smsami, pisał , dzwonił ot taki nudziarz romantyk...Aż się spotkaliśmy , wystroiłam się makeup , szpilki , sukienka ... on na spotkanie przyszedł w siwej bluzie i dresach... dodam też ,że się roztył mocno zrobił się pryszczaty.Byliśmy wgl różni on miał inne zainteresowania niż ja. Ja wolałam pójść na imprezę a on obejrzeć film w tv. a do tego wstydziłam się go i czułam obrzydzenie...i dałam mu kosza powiedziałam ,żeby dał mi spokój bo nie podoba mi się...

Gość gość
Nie widzą siebie w lustrze :D

Gość Marvinnnn
Tylko ze ładnych kobiet jest na pęczki więc poznać taka to żaden problem. Wystarczy nie straszyć wyglądem i mieć dobrą gadke. Jak jesteś do tego w miarę przystojny i ogarnięty życiowo to już wogole możesz sobie przebierać a kobieta nawet jak jest ładna to i tak ma wielką konkurencję wiec musi też intelektualnie coś sobą reprezentować

Gość gość
Dyskutowałbym czy jest ich na pęczki....

Gość gość
Kolejny pasztet co mysli ze jest ladna krolewna:p zaden brzydki mezczyzna nie zagada do ladnej nawet przecietny nie zagada a zagada tylko pewny siebie przystojniak o wygladzie modela

Gość gość
Wolała byś sama podrywać jakiegoś przystojnego c**eusza co sam sie boi zagdać? Wdać jest odważny i ma wiele innych zalet skoro decyduje sie zagadać do ładnej dziewczyny mimo kiepskiej aparycji.

Gość gość
Czemu? Bo brzydkie są zajmowane przez przystojniakow i przeciętnych. To co im pozostaje?