Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka pytająca

Zobaczcie te matke jak bije 8 miesieczne dziecko!!!

Polecane posty

Gość pytajka pytająca
Tu przetłumaczyłam w google ten tekst,który jest pod filmem: "UPDATE: Matka jest "Ira", tutaj jest kilka informacji: (tam jest też petycja do zwiększenia kary więzienia) Malezja: niepokojące cztery minuty home video (link poniżej) pokazuje Ira bicie, kopanie, szczypanie, i rzucanie przedmiotów na bezbronnej ośmiu miesięcy dziecko starego. Kolejna osoba, która jest taping akcję słychać mówiąc IRA, aby zatrzymać swoich okrutnych działań. Większość z tych, którzy obejrzeli film są głęboko oburzeni matki i stożkowej wideo - były za nadużywanie dziecka, a drugi dla pozwalamy mu się bez interwencji. Miejscowa policja malezyjskie podjęły działania przeciwko kobiecie i mówi się, że kobieta została oskarżona i skazany na 18 miesięcy w Petaling Jaya w zeszłym roku. Co to jest "nowy" jest to, że film został zwolniony, będzie wirusowe i daje nam okazję do protestu przeciwko wszystkim krzywdzenia dzieci, niezależnie od kraju i kultury, i zażądać stosownych wyroków wydanych wobec sprawców." Najwazniejsze ze matka została skazana!

Gość ASDFNGTVG
ja tego nie ogaranim :( masakra sama mam roczne dziecko i nie moglabym reki podniesc a co dopiero kopac :(

Ja kiedys trzasnelam w doopsko moja corke jak miala 2,5 roku i do dzis mam wyrzuty sumienia. Nie wyobrazam sobie uderzyc 8-miesieczniaka. Mam nadzieje ze jak ten dzieciak dorosnie powybija tej suce wszystkie zeby :O