Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pytajka pytaj膮ca

Zobaczcie te matke jak bije 8 miesieczne dziecko!!!

Polecane posty

Go艣膰 pytajka pytaj膮ca
Tu przet艂umaczy艂am w google ten tekst,kt贸ry jest pod filmem: "UPDATE: Matka jest "Ira", tutaj jest kilka informacji: (tam jest te偶 petycja do zwi臋kszenia kary wi臋zienia) Malezja: niepokoj膮ce cztery minuty home video (link poni偶ej) pokazuje Ira bicie, kopanie, szczypanie, i rzucanie przedmiot贸w na bezbronnej o艣miu miesi臋cy dziecko starego. Kolejna osoba, kt贸ra jest taping akcj臋 s艂ycha膰 m贸wi膮c IRA, aby zatrzyma膰 swoich okrutnych dzia艂a艅. Wi臋kszo艣膰 z tych, kt贸rzy obejrzeli film s膮 g艂臋boko oburzeni matki i sto偶kowej wideo - by艂y za nadu偶ywanie dziecka, a drugi dla pozwalamy mu si臋 bez interwencji. Miejscowa policja malezyjskie podj臋艂y dzia艂ania przeciwko kobiecie i m贸wi si臋, 偶e kobieta zosta艂a oskar偶ona i skazany na 18 miesi臋cy w Petaling Jaya w zesz艂ym roku. Co to jest "nowy" jest to, 偶e film zosta艂 zwolniony, b臋dzie wirusowe i daje nam okazj臋 do protestu przeciwko wszystkim krzywdzenia dzieci, niezale偶nie od kraju i kultury, i za偶膮da膰 stosownych wyrok贸w wydanych wobec sprawc贸w." Najwazniejsze ze matka zosta艂a skazana!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ASDFNGTVG
ja tego nie ogaranim :( masakra sama mam roczne dziecko i nie moglabym reki podniesc a co dopiero kopac :(

Udost臋pnij ten post

Ja kiedys trzasnelam w doopsko moja corke jak miala 2,5 roku i do dzis mam wyrzuty sumienia. Nie wyobrazam sobie uderzyc 8-miesieczniaka. Mam nadzieje ze jak ten dzieciak dorosnie powybija tej suce wszystkie zeby :O

Udost臋pnij ten post