Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaGofa

Dobry rehabilitant w Krakowie - pilne

Polecane posty

Gość Nataszka23
W Krakowie to Reha Expert - na prawdę bardzo fajna rehabilitacja i masaże. Potrafią zdziałać cuda!

Gość czarymarki
Ja chodziłam do gabinetu dra Więcka do gabinetu na Piwnej i moge polecić zarówno rehabilitantów z tego gabinetu jak i sam gabinet, jeśli chodzi o sprzęt.

Gość Margarettky
ja polecam Pana Krzysztofa Skibę z CliniCare. Prowadzi terapie w czasie ciąży i po porodzie, ale również prowadzi świetne terapie na rozluźnienie, ogólne bóle kręgosłupa, bóle głowy, stawów skroniowo-żuchwowych- potrafi postawić człowieka na nogi, a po wizycie u niego dostaje się skrzydeł ;-) szczerze polecam!

Gość gość
Ja polecam panią Magdę Brunagel. profesjonalistka, dobre ceny, do tego jest opcja dojazdu do domu. Mi bardzo pomogła dojsć do pełnej sprawności po wypadku samochodowym

Gość gość
Ja tak, jak ktoś wyżej chodziłem na ulice piwna do gabinetu panstwa wieckow. Dobrych maja rehabilitanow no i sprzet tez. Ogolnie gabinet profesjonalny, takze jak szukacie dobrej rehabilitacji to na pewno Wam pomoga.

Gość ponin
Moja siostra pamiętam na Piwną na rehabilitację i też była bardzo zadowolona. Długo szukaliśmy dobrego rehabilitanta dla niej po wypadku aż wreszcie się nam udało. Nie czekała w kolejce i dzięki rehabilitacji stanęła na nogi.

Gość gość
Ja korzystałem z rehabilitacji z dojazdem do domu od Reha Expert. Kontuzja nie pozwalała mi na dojazdy. Teraz na szczęście jest już o niebo lepiej i myślę, że to duża zasługa właśnie rehabilitacji. Bez niej cieżko wrócić do pełnej sprawności.

Gość Sypka33
w Krk to tylko wlasnie Reha Expert. Dla mnie to super gabinet i super fizjo, potrafią postawić na nogi!

Gość ekreczi
Ja chodzilam na rehabilitacje do gabinetu na Słomczyńskiego i świetni tam rehabilitanci pracują. Postawili mnie na nogi po wypadku

Gość Effia
Reha Expert - serio sa w Krk najlepsi!

Gość czembruk
Jak dla mnie świetny gabinet jest na Słomczyńskiego - dobrze wyposażony, rehabilitanci doświadczeni, ból mijał po zabiegach, więc jestem zadolona z rehabilitacji.

Gość agrestoo
Ja poszłam do gabinetu na Piwnej ze względu na dr Więcka i rzeczywiście gabinet na wysokim poziomie. Bez kolejki, rehabilitant dojeżdża jak trzeba. Po serii zabiegów poczułam ulgę - wreszcie, bo ból był nie do wytrzymania już.

Gość fardis444
Ja również polecam gabinet na Piwnej - jak dla mnie najlepszy adres. Rehabilitant bardzo mi pomógł. Po serii zabiegów wróciłam do normalnej aktywności.

Gość szorsikk
Ja chodziłam na Słomczyńskiego na rehabilitację po wypadku samochodowym. Nie czekałam w kolejce. Po serii zabiegów poczułam poprawę. Bałam się, że ból nie minie,ale na szczęście rehabilitacja przyniosła ulgę :)

Gość gość
Zostawiam tutaj http://www.beatapruszkowska.pl/kontakt/ kontakt do Beaty Pruszkowskiej. Jeśli chodzi o kręgosłup, to dla mnie jest ona najlepsza.Mam problem z dolną częścią, ale powoli z tego wychodzę. Przyjmuje w Wieliczce. Trochę to daleko,ale wierzcie mi, że warto dojeżdżać.

Gość Nixx
Generalnie dla mnie w Krakowie to Reha Expert jest do polecenia. Mają doskonałą rehabilitację, potrafią dobrze i delikatnie podejść do pacjenta, no i zmotywować do pracy nad kontuzją.

Gość Itis
fakt, są świetni! I co istotne na prawdę skutecznie potrafią wyleczyć z kontuzji. no i mają dojazd do domu pacjenta. a to plus.

Gość kortizz
Ja z polecenia zapisałam się na rehabilitację do gabinetu na Piwnej i byłam bardzo zadowolona z efektu. Bol minął, wróciłam do sprawności i nie czekałam w kolejce.

Gość gość
Z tego co wiem to w Krakowie jest kilka gabinetów doktora Więcka, nie tylko Słomczyńskiego i Piwna. Mają młody i dobrze wyszkolony zespół, a dodatkowo tanio, jak nie najtaniej w Krakowie. Można wszystko sprawdzić na ich stronie www.rehabilitacje.org

Gość artuspn
Gość mi również się wydaje, że pod względem cenowym te gabinety G&R doktora Więcka mają dobrą ofertę. Pamiętam dwa lata temu chodziłem do gabinetu prywatnego pod Krakowem, gdzie nie było szału jeśli chodzi o sprzęt i płaciłem więcej. A teraz byłem w gabinecie na Zachodniej i płaciłem mniej niż w tamtym no i sprzęt mają porządny.

Gość ogzini
Ja polecam gabinety G&R Tu jest lista wszystkich tych gabinetów w Krakowie: www.rehabilitacje.org Bardzo byłam zadowolona z rehabilitacji po wypadku samochodowym.

Gość patrycjaaaa71a
Pruszkowska Beata ! Dla mnie jest najlepsza. W Wieliczce ma gabinet. Ma świetne podejście do pacjentów, ale też zna się na tym co robi i to jest ważne

Gość Angelciaaa
Zdecydowanie, jeśli rehabilitacja to tylko Słomczyńskiego 12, rejestruję się telefonicznie 698115115. Bardzo miłe Panie, zawsze skupiają się nad tym co się mówi, doradzą, co i jak robić, no wykonują kawał dobre roboty.

Gość gość43234323
Zgadzam się, na Słomczyńskiego jest świetny gabinet. Ogólnie leczyłam się u dr Więcka, później tutaj miałam rehabilitację i w końcu stanęłam na nogi. Dobra rehabilitacja po wypadku to najważniejsza sprawa, mi udało się dobrze sprawić.

Gość gość
Bardzo polecam B&B fizjo, co prawda w Wieliczce ale latwo tam dojechac z Krk

Gość Rossak
Reha Expert w Krakowie jest doskonały - maja świetnych specjalistów, pomocni i dzięki nim wyszłam z kontuzji pięknie

Gość joanna673w
Moja córka miała wadę postawy i musiałam szybko znaleźć pomoc, aby się to dalej nie pogłębiało. Oczywiście rehabilitacja musiała odbyć się w Krakowie. Nie pamiętam jak, ale trafiłam do kliniki SCM estetic. Pan Łukasz Porębski wykonał świetną robotę!

Według mnie jednym z najlepszych krakowskich ośrodków jest Rehaorthopedica. Zaczynają od poszukiwania przyczyny bólu. Podchodzą do pacjenta bardzo profesjonalnie. Ceny od dawna niezmienne, więc polecam skorzystać :)

Gość gość
W Krakowie możesz zapisać się do Centrum Medycyny Profilaktycznej, oni mają nawet podpisany kontrakt z NFZ. Polecam bo sama do nich chodzę