Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaGofa

Dobry rehabilitant w Krakowie - pilne

Polecane posty

Gość Ixii
no to sprawdz rehabilitację w Rehaexpert - moim zdaniem jest ona nie dość ze wygodna bo dojeżdżają do domu Twojego to jeszcze mają bardzo dobrych specjalistów!

Gość gośćflorys
warto iść do sprawdzonego rehabilitanta, bo z bólem nie ma co się męczyć. Ja chodziłam na zabiegi do gabinetu G&R na Piwnej i zabiegi bardzo mi pomogły. Poelcam ten gabinet, nie czeka się w kolejce od razu można zacząć zabiegi

Gość AnnaF
Ja polecam Marcina Potakiewicza i jego zespół fizjoteraeutów. Skutecznie wyciągneli mnie z kontuzji pleców. Gabinet jest w Bronowicach, www.rehabilitacjakrakow.pl

Gość gośćwinnie
chodziłam na Piwną do G&R i było ok. Szybko zaczęłam rehabiltiację, gabinet jest dobrze wyposażony.

Gość drossi
w G&R najszybciej pomogą i mają dobry sprzęt, więc rehabilitacja idzie szybko i są efekty

Gość Piteska

ja byłam zadowolona z RehaExpert - dla mnie to doskonale prowadzona rehabilitacja, wygodna i z całkiem niezły rezultatem. moja kontuzja barku poszła w niepamięć i teraz doskonale sie czuję teraz. w końcu nic nie boli.

Gość krokos

chodziłam na zabiegi na Słomczyńskiego do G&R i rehabilitacja bardzo mi pomogła. Mogę polecić ten gabinet 

Gość ewis

moja mam chodziła na zabiegi do gainetu na Słomczyńskiego on też jak dobrze pamiętam to był z tej grupy G&R i bardzo sobie chwaliła zabiegi. Przed rehabilitacją bolały ja strasznie plecy, po zabiegach było już znacznie lepiej i bardzo jej ulżyły 

Gość Omsi

W Krakowie to fizjoterapia czy rehabilitacja to  w Rehaexpert jest bardzo dobrze prowadzona. Jestem bardzo zadowolona z rezultatu, to w jaki sposób prowadzą. Widzę postępy, ból jest mniejszy, na prawdę fajnie się z nimi współpracuje. 

Gość lerro

ja w gabinecie G&R znalazłam świetną i profesjonalną pomoc. Od kilku miesięcy zmagałam się z okropnym bólem pleców. Już tabletki mi nei pomagały, dopeiro zabiegi pozwoliły mi normalnie funkcjonować 

W Krakowie mają całkiem dobrą rehabilitajcję. Ja się do nich zgłosiłam z nadgarstkiem, jednak praca przy kompie swoje robi no i reha expert pomogli mi. Ćwiczenia proste, mogę w domu także je robić. A przede wszystkim to, że jestem pod fachowy okiem rehabilitanta.

Gość Ula

Ja korzystałam z rehabilitacji w RehaPro, chodziłam ze względu na rehabilitację pourazową, miałam powazne problemy z kolanem. Panowie bardzo mi pomogli, teraz po problemach z przeszłości nie ma ani śladu. Polecam bo to zaufane i profesjonalne miejsce

Gość leska

m i tak ból pleców dokuczał, że były dni, że nie mogłam chodzić do pracy, brałam na żadanie, bo nie mogłam podnieść się z łóżka. Poszłam w końcu na rehabilitację do G&R na Piwnej i po zabiegach poczułam ulgę. Teraz rano wstaję bez bólu. 

Gość betsa

w Krakowie to tylko gabienty G&R miałam niestety okazję testowac już kilka gabinetów w Krakowie i dopeiro w G&R znalałam fajnego rehabilitanta, zabiegi pomogły mi, szybko dostałam się na rehabilitację. 

Gość mikka

Zobaczcie tutaj - super alternatywa dla rehabilitantów, masazystów, fizjoterapeutów  żeby nie musieć pracować u Kogoś.Albo jak się nie ma jeszcze swojego gabinetu , a chce przyjmować pacjentów. W Sosnowcu w Green Point oferuja gotowe gabinety na wynajem, nawet na godziny. 
Posiadaja  dużą salę ze sprzętem do treningu , ze stołami do rehabilitacji oraz mniejszą salę do treningu personalnego, zajęć korekcyjnych, jogi lub zajęć typu zdrowy kręgosłup.
Super sprawa www.gabinety.eu

Gość Barika

W Krakowie to po urazie kolana gdzie nie mogłam normalnie funkcjonować trafiłam do rehaexpert – i bardzo mi pomogli. Mają doskonałych specjalistów mim zdaniem, którzy mają dużą wiedzę i naprawdę ogrom pracy wkładają w wyleczenie pacjenta.

Gość Underworld236

Ja z kolei miałam rehabilitacje po złamaniu kostki z przemieszczeniem w RehaExpert. Byłam po operacji więc rehabilitacja była mi bardzo potrzebna. A gabinet bardzo polecam. doświadczeni fizjoterapeuci.

Gość fleksa

ja mogę polecić gabinet na Zachodniej G& Byłam tam na rezonansie, udało m isię dostać szybko bez kolejki, na opis abdania nie czekałam długo. Jeśli chodzi o czas to ekspresowo można tam zrobić rezonans. 

Gość gość
Dnia 27.01.2019 o 16:15, Gość Ula napisał:

Ja korzystałam z rehabilitacji w RehaPro, chodziłam ze względu na rehabilitację pourazową, miałam powazne problemy z kolanem. Panowie bardzo mi pomogli, teraz po problemach z przeszłości nie ma ani śladu. Polecam bo to zaufane i profesjonalne miejsce

Jaką terapię przeszłaś w tym Rehapro?

Gość Gosia

W Krakowie mogę polecić gabinet na Słomczyńskiego. rehabilitacje.org Pracują tam na prawdę znający się na swojej pracy ludzie, a dodatkowo cenowo wychodzi bardzo korzystnie. Z terminami jest różnie zależy, ale czasem uda się, że jest miejsce z dnia na dzień jak pilna sprawa.

Gość Ommulka

Ja po kontuzji kostki chodziłem na fizjo do Reha Expert. Ćwiczyliśmy też trochę poza zabiegami. Generalnie teraz jest okej wiec polecam. Podejście do pacjenta też tam mają całkiem w porządku. 

Gość Hommka

moim zdaniem dobre miejsce do wyleczenia kontuzji - fakt. Miałam problem z nadgarstkiem ale sprawnie i bez problemu umożliwili mi powrót do pełnej sprawności!

Gość Juttka

no dokłądnie, to jest bardzo dobra rehabilitacja i szcze mówiąc wiele im zawdzięczam!