Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchniabłysk

KTO MA KUCHNIĘ NA WYSOKI POŁYSK chodzi mi o fronty

Polecane posty

Gość kuchniabłysk

Chciała bym wymienić kuchnię ,ale nie szafki tylko same fronty na wysoki połysk laminowane lakierem teraz w modzie , czy któraś Pań doradzi mi gdzie takie kupię to co przeglądałam np. na allegro to są kosmiczne ceny za m2.

Gość zraniona i zrozpaczona
nie kupiłabym przez internet, nigdy, to trzeba dopasować itd, kolorów jest też nieskończona liczba, generalnie są fajne choć w kuchni brudzą się często bo mam waniliowe, w łazience też mam zabudowę waniliową ale tam się nie brudzą, wiadomo

Gość kuchniabłysk
tz .nie ja także nie chcę kupić przez neta tylko szukałam gdzie można na wymiar takie zamówić ,ale niewiele jest producentów. Wrocław nie ma chyba w ogóle Jak u Pani wychodził m2 ?

Gość zuli
ja mam w kuchni w salonie i w łazience na wysoki połysk i estem zadowolona kuchnie akurat zamawiałam pod wymiar i zabudowe i jakieś 3 lata temu i najtaniej z możliwych wtedy to było w małym podrzędnym zakładziku. stolarz na rencie sobie dorabia . mial wtedy dużo wzorów i kolorów w miarę tanio i szybko

Gość zraniona i zrozpaczona
nie pamiętam ceny, to było 2 lata temu, jestem z w-wy więc jest sporo miejsc, gdzie można pojechać i wybrać

Kosmiczne ceny sa dlatego że na takich frontach pomimo połysku nie znać np śladów paluchów, a na zwykłych z połyskiem znać i musisz ciągle latać ze szmatką