Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegro kuwa mać!

Allegro :o ostrżeżenie.

Polecane posty

Gość allegro kuwa mać!

Cholera mnie weźmie normalnie. Kupiłam w kwietniu okulary. Okazało się, że wybranego koloru nie ma. Informację o tym dostałam po dwóch tygodniach. Po czym sprzedawca wyszedł z propozycją zwrotu gotówki. Ok, zgodziłam się. Kasę zwrócił i okulary zamówiłam u kogoś innego. A teraz po m-cu człowiek się obudził i zwrócił do Allegro o zwrot prowizji. a Żeby było śmieszniej jako powód podał: "kupujący wyraził chęć zakupu lecz nie uiścił opłaty". Prowizje mu zwrócili dziś. Kiedy dostanę ostrzeżenie?

Gość llllllllalllllllllllllllllllkk
a nie dostałas najpierw pytania o alllegro o zgodnosc-tzn. powinien przyjsc e-mail z zapytaniem czy kupowałaś u niego i z jakiego powodu transakcja nie doszła do skutku?

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zwrot prowizji i ostrzezenie robi sie oddzielnie, nie jest powiedziane wcale ze dostaniesz ostrzezenie

Gość allegro kuwa mać!
Nie dostałam. Dostałam jedynie wczoraj informację, że Sprzedający wystąpił o zwrot prowizji i że ja mogę napisać wyjaśnienie. Napisałam. A dziś dostałam informację, że prowizję mu zwrócili. wystawiłam mu też dziś negatyw i oczywiście w zemście tez go otrzymałam. Napisał w nim, że oszukuję bo kupuję i nie płacę :o ale oszczerstwo :(:(

Gość allegro kuwa mać!
To jak to? Kiedy mi przyznają ostrzeżenie?

Gość grrrrgrrrrr
a pod dobry adres wysłałaś wyjaśnienie? bo odpowiada się klikając w link zamieszczony w liście, a nie w "odpowiedz"

Gość allegro kuwa mać!
Jebane Allegro :o Człowiek jest uczciwy a ludzie stale rzucają kłody pod nogi :o

Gość allegro kuwa mać!
grrrrgrrrrr oczywiście. Kliknęłam link i otwarło się okienko.

Gość jak masz powtierdzenie wpłaty
to może Cie sprzedający cmoknąć

Gość grrrrgrrrrr
może napisz odwołanie? w każdym razie na pewno napisz, jeśli dostaniesz ostrzeżenie zwrot prowizji i tak mu się należy jeśli transakcja nie doszła do skutku, może wybierał z automatu i ta opcja była najbliższa prawdy?