Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co chodzi?

Duma

Polecane posty

Gość O co chodzi?

Wczoraj Zaprosiła mnie koleżanka do siebie.Mieszka ona w innej miejscowości.Wsiadłam więc w busa i pojechałam.W drodze dzwoniłam nie odbierała,pisałam smsy nie odp.W końcu gdy dojechalam poszłam jej domu.Nikt mi nie otworzył.Po klikunastu minutach stania pod jej drzwiami napisałam jej smsa z wyrzutami, po czym poszłam na pks.Po paru minutach zadzwoniła,że była na zebraniu u syna.I że zapomniała o nim.Ale mogła chociaż napisać smsa będąc na zebraniu!Byłam taka zła,że wolałam poczekać na pksie na busa niż iść do niej w te odwiedziny.Myślicie,że za bardzo uniosłam się dumą?przesądziłam?czy ona zachowała się nie tak.

Gość Palomaaa
Rzeczywiście, to nietakt ze strony Twojej koleżanki, zwłaszcza że wiedziała, że specjalnie do niej przyjechałaś z innego miasta.

Gość szparka sekretarka łał
Ja też bym tak zrobiła - nie miałabym już tego dnia ochoty na pogawędke z taką nieodpowiedzialna koleżanką.

Gość O co chodzi?
Sama od paru dni mnie namawiała na odwiedziny,nawet nocleg proponowała.Pojechałam a tu taki zonk. straciłam tylko czas,pieniądze, humor no i chyba koleżankę.

Gość zuli
a u przedziłaś ją że akurat dzis przyjedziesz? Sama wiem, że ludzie są zapracowani zabiegani i po prostu nauczyłam sie zawsze dzwonić przed wyjscie z domu czy aby plany się nie zmieniły...jakbyś tak zrobiła nie straciłabyś czasu i pieniędzy. No ale fakt nie takt z jej strony