Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medalinka

ta okropna kolka

Polecane posty

Gość medalinka

do tego problemu mam jeszcze cirka 2 miesiące, ale wolę już pozbierać info :). co najlepsze jest wg was na kolki u maluszków? i czy tak popularna herbatka z kopru sprawdziła się w waszym przypadku?

wiele dzieci nie ma kolek, nie nastawiaj się na najgorsze :-) Syn miał, ale kilka razy, ale tak "konkretniee". Na szczęście szybko minęły. U nas cudowny lek to dostępny wszędzie Espumisan, w kropelkach, herbatka koperkowa również, chociaż u wielu dzieci wcale nie pomaga.

Gość junn
starszak miał straszne kolki i nic w zasadzie nie pomagało. Dawałam różne rzeczy ale efektu większego nie było. Minęły z czasem. młodszy nie miał wcale kolek. od początku elegancko odbija i bąki puszcza. jak widać różnie bywa. :)

Gość pierw bobotic
i biogaia a potem espumisan herbatka z kopru nie wiele pomogła .

Gość Junallka
W przypadku mojej córy herbatka pomogła. W ogóle babcine sposoby, są moim zdaniem najlepsze i zdecydowanie tańsze niż specyfiki z apteki.

Gość mufinka_85
zależy też jakie specyfiki :( ja podawałam dziecku bio gaię. tak, trochę mnie kosztowała, ale „domowe sposoby okazały się o kant potłuc, a już byliśmy u kresu wytrzymałości :/

Gość ZuBolek
Każde Dziecko Inaczej Reaguje, Więc Nie Pozostaje Nic Innego Jak Próbować Różnych Rozwiązań.

Gość Szuffelka
Nie wazne, ze droga, wazne zeby dzialala :)

u nas tylko raz byla kolka.atak trwal kilka godz.lekarz kazal podawac biogaia w kroplach i esputicon.wiecej sie nie powtórzylo.

Gość Chommiczka
Popieram pomysł z bio gaią w całej rozciągłości :) U nas też była i kolka zniknęła na dobre :)

Gość MamaAdina
a mojemu synkowi bio gaja nie pomagala, kolka po prostu sama przeszla z czasem

a u nas pomógł infacol - dawka przed każdym posiłkiem i było jak ręką odjął po 3 dniach. aż nie mogliśmy uwierzyć, jak pewnego wieczoru po karmieniu po prostu zasnął i było CICHO! :D kto przeżył, zna to cudowne uczucie :D

Gość nam pomagały tylko rurki
takie cienkie rureczki specjalne i bezpieczne, super sprawa! ja je kupiłam na allegro.Bez kropel i chemii!!

Gość agula8
ja probowałam infacolu, sab simpexu, esputiconu i herbatki koperkowej, teraz podaję debridat i czekam na efekt.jeszcze czytałm ze dobre sa probiotyki np.Latopic-szczególnie przy alergii na mleko krowie, a taka miała starsza córka.

Gość KalaFiorek12
Mnie Bio gaia Pomogła w tych Cięzkich chwilach. Wiadomo, że w 5 minut nie załatwiła Wszystkiego, ale przynajmniej ból Zelżał na tyle, że synuś mógł Bez płaczu zasnąć na Kilka godzin.