Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Można Oszaleć ! O.o

koszmarne noce -.-

Polecane posty

Gość Można Oszaleć ! O.o

Zaczęło się tak że wprowadzili się nowi sąsiedzi nademną jakieś 2 tyg temu i prawie co dziennie w nocy gdzieś około godz 23 słychać jęki i trzęsące się łóżko ... Niestety wszyscy to słyszą bo to przez rury przechodzą te odgłosy. Wszyscy sąsiedzi skarżą się po cichu, ale jeszcze nikt do nich nie zapukał żeby powiedzieć żeby byli ciszej. Troche głupio iść tam do nich żeby ich opieprzyć żeby się uciszyli bo nie można spać. Baba jęczy na cały blok .. , ja nie rozumiem dlaczego ludzie nie mają wstydu ;/ Piszcie jakieś porady ;|

Gość tymbark93123
haha musi być tam fajnie ! xD

W następna noc umówcie się z sąsiadami ,że wszyscy zaczniecie głośno jęczeć ...niech nie myślą ,że tylko oni mogą uprawiać głośny seks :D

Gość heehee
Nie ma to jak głośne bzykanko na całe osiedle ;D xD

dlatego twierdze że najlepiej mieszkać w domu gdzie mozna się drzeć ile wlezie i nikomu nic do tego

Gość napisz kartke
wielkimi czytelnymi literami zeby z daleka było widac napisz beszczelnie i tak zeby ich zawstydzic ze maja trzymać ryje cichooooooo , i wywies im na drzwiach pomoże napewno , sprawdzone und potwierdzone

Gość truskaweczka mała
Nie wiem, prowokacja czy autentyczna zawiść??? Miałam bardzo podobną sytuację z sąsiadami i jakoś nikt nie narzekał i nie szeptał po kątach. Co najwyżej zdarzył się porozumiewawczy uśmieszek. Ani my się nie skarżyliśmy na ich "miłość", ani inni, gdy ja włączyłam głośniej muzykę, nikt nie protestował, gdy dzieciak sąsiadów zaczął się uczyć gry na skrzypcach... Albo byliśmy bardziej wyrozumiali, albo tu zleciały się jakieś pseudo pruderyjne monstra :O

Gość lalka1234
Prawdziwy seks jest wtedy , po którym nawet sąsiedzi wychodzą zapalić ....eh ......

Gość szparek
Ja przez pewien okres miałem lepsze akcje, na górze młode małżeństwo w głównie w nocy, na dole samotna sąsiadka przed monitorem cyberek głównie w dzień, ale tylko raz zdarzyło się, że miałem stereo i to w dzień, niezła akcja. :-D