Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellow_24_

Szukam Koleżanki..Zajrzyj!:)

Polecane posty

Gość yellow_24_

Krótko, zwięźle i na temat. Poszukuję przyjaciółki, chciałabym poszerzyć grono swoich koleżanek..nie jestem les! Dla mnie przyjaźń polega na wspólnym stawianiu czoła problemom, na zaufaniu, wspieraniu i spędzaniu miło czasu (jeśli odeległość na to pozwoli to możemy kiedyś spotkać się) Przyjaciółka to osoba której można się zwierzyć, wiedząc że zatrzyma to dla siebie, o którą można prosić o radę, wiedząc iż będzie ona szczera. Faceci proszę nie pisać! Chciałabym się zaprzyjaźnić z jakąś dziewczyną. Zostawiam swojego e-maila: yellow321@op.pl P.S Można bezpośrednio na pocztę zostawiać swoje numery gg lub Tel Pozdrawiam Zapomniałam dodać mam 24 lata i jestem z województwa wielkopolskiego

Gość dziewczyna;) 24
a w okolicach jakiego większego miasta mieszkasz? nie masz koleżanek na żywo, w realu?:) ja mam wiecej kolegów i czasami też brakuje mi koleżanki (większosć jest w zwiazkach) ;) też mam 24 lata;P

Gość asssddd
,,Dla mnie przyjaźń polega na wspólnym stawianiu czoła problemom, na zaufaniu,, po kilku dniach pseldo kolezankapowie pozycz mi 100 zloty ,trzeba sie wspierac:-PPP

Gość yellow_24_
Mam około 100km do Poznania:) Uciekam jak coś to priv:P