Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Znowu nie dostałem pracy! :(

Polecane posty

Robili rekrutacje do es systemu w Dobczycach wymagania: - wykształcenie średnie techniczne (elektryczne lub elektroniczne) - nie palić - doświadczenie 2 lata jest to produkcja świetlówek i tego typu rzeczy. Ja mieszkam w Stojowicach, podlegam pod urząd pracy w Dobczycach, ktory podlega pod urząd pracy w Myśleniach. Zadzwoniłem do: - Es systemu - Agencji pracy która rekrutuje New Horizon - Do PUP w Myślenicach - Do PUP w Dobczycach i opieprzyłem ich wszystkich. Że jestem bezrobotny, że nie mam na podstawowe potrzeby typu piwo i papierosy oraz chleb i słodycze o mięsię, ziemniakach, surówkach i rachunkach nawet nie wspomne.

Gość portugalec
próbowałeś w cyrku?

ale w moich okolicach nie ma cyrku.!!! Chyba żebym do Krakowa dojeżdżał ale to praca sezonowa na wiosne i lato bo przez jesień i zime już nie ma tam pracy, zresztą nie mam wykształcenia na klauna i tego typu rzeczy.

Ja bym na Twoim miejscu zajela sie pisaniem prozy. Jakis czas temu przedstawiles nam tu probki scenariusza telenoweli rodzinnej i uwazam ze bylo ta bardzo dobre. Emocje, napiecie, smiech, lzy, wszystko co w telenoweli jest niezwykle potrzebne. Masz talent chlopie i powinienes go rozwijac.

Zamierzam napisać scenariusz do dlaczego ja lub trudnych spraw , czy pamiętników z wakacji lub ukrytej prawdy Czytałeś to??????