Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

uwaga wrzucamy fotkie naszo na fejsbuka

Polecane posty

Gość el chulo.
No cóż,na gżyby to bym się bał z wami jechać:D:D

A co jest nienormalne? A co ty bys chcial zebysmy od razu pokazaly sie cale a potem to josz byscie nas nie oglondali? O nie nie, na poczontek tyle, wieczorem wiencej.

Gość el chulo.
nic,nic,wszystko dobrze,ja tylko tak....

Gość hohohohoooo
dajcie linka :)

Gość Co jest nienormalne?
Ty:)

Ja nie wie m kim so te lodzie, zapraszajo to pzyjmojemy, my to tylko gwiazdy zapraszamy. a dlaczego bys sie z nami bal na gzyby? Myslisz, ze sie nie znamy?

Tym ublirzajoncym podzienkojemy, a reszte zapraszamy do znajomych, mosze sie pochwalic, ze so josz piersze idole, ale czad o ja cie, tak jeszcze tego nie grali, ale super, o borze.

Ta już widzę te tłumy rzucające się na bandę ... wasza bandę. Nie ma to jak mieć w znajomych uciekinierów ze szkoły specjalnej:)

Niebiesko zielona to zalorz kato, bedziesz naszo blisko kolerzanko. do tej wrednej niesympatycznej, my od dzisiaj zwalczamy zlo, a ty wlasnie jestes tym zlem. Odejdz w potskokach od nas, takich diabluw tu nie chcemy, zadajemy sie tylko z idolami, a ty zapewne jestes- nie poniedzialek ona, od poczontku nas nenkasz, odejc, albo wiem ty tlusta to locho swiitie to na pewno ty. Rzal tera dope sciska ze zapuscilas tako znajomosc.

Gość :D:P
hej filus, to ja Jagoda:)🖐️

Pozdrowienia dla jadzi, pzesyla slawne fiel.

Jadziu ty nasza oblobienico, do odwarznych swiat nalerzy. My terz kiedys sie nie ujawnialysmy, ale cos nas pchnelo cos kazalo nam roszyc we swiat, pokazac sie, bo pzeciesz telanta nie morzna dosic w kieszeni, tzeba sie z tym obnosic. My dzis nie rzalojemy, ze nasza slawa ujrzala swiatlo dzienne, dla nas to apogeum!

Wybacz mam 165cm wzrostu i waże 48kg:) daleko mi do tłustej lochy:) idolko bandy nieudaczników:)

Nie rosza nas twoja wulgarycznosc ktura sie bierze z zazdrosci. My znamy swojo zawartosc I wiemy kim jestesmy, za to ty masz problemy z ustaleniem swojej jazni. Chcialas sie tu wkrencic w tlom, myslalas, ze jak pokarzesz swojo glopote to cie pzyjmiemy do naszgeo groma, ale nie. W anszej bandzie jak to nazwalas- nieodacznikow so same lodzie na poziomie, a ty nigdy nie bendziesz taka jak my locho. Masz niedowagien I wystajo ci kosci naewet z muzgu, tzn. Z glowy bo po muzgu to tylko poste miejjsce zostalo. Won do renifera lizac jej dope za kasiute.

Kto chce jeszcze zobaczyc naszo fotkie na fejsbuku, zapraszajcie nas do znajomych, stwurzmy taki nasz fan klub.

Gość Pozdro z SSSSSSSSS
ja wiem kto to, tylko nicków zapomniałam.. ale takie dwie laski- nauczycielki chyba rosyjskiego, czy niemieckiego. Były jakiś czas temu tutaj, podobny styl pisania. Jeśli to wy to pozdro ;)

Gość fajny profil :D
:D:D ale nie dodam cie do znajomych :O:O

Tak to my, te slynne naoczycielki, zdrastwujcie I wo wons dul. Z tymi jenzykami jestesmy za pan brat, josz z reszto kiedys pisalam tutej na cv ze znam dorzo jenzykuw obcych.

Nie wystają mi kości pustaku:) proponuje ci konsultacje z psychiatra bo masz zaburzenia osobowości:) kafeterianka karierowiczka ahahahahaha raczej cierpiąca na brak zajęć krowa

Gość Pozdro z SSSSSSSSS
PRZECIEŻ TO DLA BEKI, LUDZIE NIE ZNACIE SIĘ NA ŻARTACH bez kitu

A dzienkojemy za kaplemety, dodajcie nas I tak nikt nie bendzie wiedzial, ze to wy, tera mamy znajomych na penczki zapraszajo nas jak mruwki po deszczu, o ja cie, ale rwanie. Kocham ten stan, kocham to nostalgie.

Znam się na żartach ale osoba zakładająca co 5 minut glupie tematy jest gorzej irytująca niż wrzod na dupie

Znam się na żartach ale osoba zakładająca co 5 minut glupie tematy jest gorzej irytująca niż wrzod na dupie

Wiesz droga ceglo, moim zajenciem, jest robienie kariery. Ulrzyj sobie tutej, wyrzyj sie, my ci tu stwozymy grope sparcia. Jegbys zmienkla to pzyjmiemy cie do naszego kolka, ale musisz spokorniec, zlagodniec I wyzbyc sie agresjui, my tutej jestesmy dla takich jak ty, pomagam,y wejsc na prawidlowo drogie dobra I milosci. Morzesz jeszcze tego nie rozomiec, bo los cie pokzywdzil, ale my jestesmy wyrozomiale. Niech bug ci bendzie podpowiednikiem.

Tak o niczym innym nie marze jak dołączyć do bandy dziewic ktorym wali w dekle:)

Widze, ze wymienkasz :-) nie jestesmy zwykle dziewice, tylko orleanskie.