Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parkowanie

parkowanie

Polecane posty

Gość parkowanie

Mój problem dotyczy parkowania na rzekomym terenie prywatnym. Raz w tygodniu jadę w miejsce, gdzie po lewej stronie jest kilka domków, z napisem na płocie "Teren prywatny", mają one swój mały chodniczek, potem jest kawałek jezdzni i na przeciwko tych domków jest wnęka na 3 samochody. W zadnym miejscu przy tej wnęce nie ma znaku, ze jest to tereb prywatny, a ostatnio jeden z mieszkancow domku wyszedl i zaczal mowic ze to jego grunt. Ja mówie ze nie ma tu zadnej tabliczki, ze tabliczkę ma na płocie, a pod domem mu nie parkuje. on na to, ze kiedys tu byla, ale ktos ja zerwał. Wiec moje pytanie jest takie: Czy gdyby przyjechala straz miejska, ma prawo wlepic mi mandat? Dodam, ze jestem poczatkujacym kierowcą i naprawde nie znam sie na tych wszystkich kruczkach w przepsiach...

Gość Magda lat 55
przyznaj sie jeździsz do burdelu

Gość parkowanie
nie; p

Gość parkowanie
nie wiem, pytałm , bo jestem panikarą:(

Gość neienneneinei
nie

Gość amenko15
nie może, facet musi oznaczyć i pewnie to zrobi

Gość parkowanie jest
regulowane przez odpowiednie znaki drogowe. nie ma znaku, nie zabraniaja inne przepisy drogowe (np odległość od skrzyżowania) tzn że parkowac wolno. tabl;iczka pt "własność prywatna" nie jest zakazem parkowania.

Gość parkowanie
a Ty droga Ewo, jak nie chcesz się przeziębić to nie wychodz na ulicę. z fobiami trzeba walczyć, a nie poddać się im. Pozdrawiam i dziękuję za cenne odpowiedzi