Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana6969

Juz prawie rok a on nie mowi że kocha. POMOCY

Polecane posty

Gość saska8887jjjmhghh
nie ma co się z kimś wiązać z powodu wyglądu i trzymać się tego, jeżeli mu nie zależy to w końcu on to zakończy a ty zmarnujesz tylko czas, naprawdę musisz kogoś poznać fajnego, a wtedy zobaczysz że facetowi może bardzo zależeć i wtedy będziesz to czuła, nie będzie cienia wątpliwości, dojdziesz wtedy do tego że atrakcyjny może być facet nie koniecznie ładny, mnie już życie tego nauczyło;) nie brnęła bym już w coś, jeżeli po roku czasu nie ma szału a powinien być

Gość Rozczarowana6969
lipa poradzi ktos jeszcze? zapytac wprost kochasz mnie>?

Gość Rozczarowana6969
tu nawet nie chodzi o jego wygląd ;) zupelnie tylko o to ze sie do neigo przywiazania ale wlasnie szału nie ma

Gość saska8887jjjmhghh
ja też się przywiązałam i wygląd super, nie zwracałam uwagi że nie super extra, ciągnęło się to 8 lat!!!! i w końcu zakończył on to i poco mi to było??? Jak teraz jestem w 100% zaje***tym związku to wiem już co znaczy że facetowi zależy

Gość Rozczarowana6969
zieki za porade chyba faktycznie nie ma sie co na sile trzymac

Gość saska8887jjjmhghh
bądź w życiu trochę egoistką, chcesz kochającego i mówiącego że kocha to takiego szukaj, resztę spuszczaj z wodą w kiblu, powodzenia

Gość naemi
Kochana , zenujacy tekst"moze sie kiedys zakocham" on wie ze sie nie zakocha tylko Cie zwodzi. Skoncz z nim.