Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcac zapomniec

jak zapomnieć o kochanku

Polecane posty

Gość chcac zapomniec

mielismy romans juz rok temu.ale polaczylo nas cos wiecej..pewnego dnia kontakt sie nam urwal przeze mnie bo nie chcialam sie zakochac i jednak sie zakochalam...tesknie za nim....wiem ze on ma juz kogos....boli mnie jako cholera jego brak u mojego boku...czasem napisze smsa sam od siebie ale kilka dni temu ja napisalam a on nie odpisal....tesknie....prosze pomozcie jak mam o nim zapomniec? jak widze jego zdjecie to mi sie miekko robi......

Gość nioki
najlepiej spotkaj się z nim i mu to powiedz. A może jeszcze jest szansa;) a jesteś w stałym związku teraz?

Gość chcac zapomniec
mam meza ale od dawna nam sie nie uklada.....boje sie ze stracilam go juz na dobre.....dla mnie byl kims wyjatkowym..pokazal ze swiat jest piekny ze szkoda zycia na stanie przy garnkach i opiece nad dziecmi....poprostu ideal....i nie spotykalismy sie tylko na seks....kochalismy sie moze 5 razy ...dla mnie to nie bylo wazne...wazne ze poprostu byl....i mnie rozumial jak nikt inny....

Gość lips90
zawsze ktos nowo poznany pokazuje nam nowy,obiecujacy swiat,a po 2 latach okazuje sie byc takim samym szarym czlowiekiem jak inni.tez mialam taka przygode...ciagle jest w mojej pamieci,ale nie w sercu;)

Gość chcac zapomniec
moj nadal jest w sercu....moj maz przez 10 lat nie dal mi tylu wrazen i czulosci jak kochanek....w kilka miesiecy.... poprostu jestem tak rozbita emocjonalnie ze sama niewiem co zrobic....chcialabym moc znow sie przytulic...

Gość lips90
a moze znajdz go gdzies na portalu nk,facebook??

Gość chcac zapomniec
mam od dawna go w znajomych i za kazdym razem kiedy wchodze na jego profil i widze zdjecie wlacza mi sie jakas blokada zeby do niego napisac....wiem ze ma juz kogos i nie chcialabym rozbijac jego zwiazku.chcialabym zeby byl szczesliwy....a ja chcialabym zapomniec

Gość lips90
aha skoro ma juz kogos to moze powinnas zapomniec...pewnie przez to nie mozesz sie skupic na męzu..a moze poprostu tak jest bo jestes bardzo nieszczesliwa z mezem....i brakuje Ci fajnego faceta wiec przywołujesz wspomnienia akurat o nim..

Gość a dyszał?
zajmij się mężem ladacznico

Gość chcac zapomniec
tak jestem nieszczesliwa...maz tego niezauwaza...

Gość kup sobie wibrator i
poproś księdza, by o ochrzcił i dał na imię kochanka.

Gość proponuje patrzec
mam meza ale od dawna nam sie nie uklada.....boje sie ze stracilam go juz na dobre.....dla mnie byl kims wyjatkowym..pokazal ze swiat jest piekny ze szkoda zycia na stanie przy garnkach i opiece nad dziecmi....poprostu ideal....i nie spotykalismy sie tylko na seks....kochalismy sie moze 5 razy ...dla mnie to nie bylo wazne...wazne ze poprostu byl....i mnie rozumial jak nikt inny.... czytaj tłumaczenie; nauczył mnie kurestva które tak bardzo mi się podoba jak zaczarowany świat a co na to twój mąż szmato ?

Gość dvgdegvdeg
ech no coz ci powiedziec ucieklas od niego a on sobie ulozyl zycie. wyjscia sa dwa : z czaasem zapomnisz lub po prostu dasz szanse innemu. Ja tez zakonczylam dobrze obiecujacy zwiazek tylko dlatego z e nie ufalam (nie ufam zadnemu mezczyznei i to byl moj blad).....teraz bardzo zaluje ale powrotu niestety juz nie ma:(

Gość proponuje patrzec
poprzedniczko ale ona juz ma męża swoja miłość tutaj pisze o kochanku

Gość dvgdegvdeg
sory teraz wlasnie doczytalam:)

Gość chcac zapomniec
oczywiscie dla Was wszystcy sa kurwami i szmatami....nie spotykalam sie z nim tylko dla seksu....

Gość qqqqqqqqqqqqfe3fg4
ale masz meza!!! pierdolilas sie z nim wiec kim jestes? odpowiedz jest prosta

Gość no sprawdzilam
zajrzyj na tę stronę www.okulta.com.pl Robiłam sobie rytuał zapomnienia i po 2 tygodniach jest mi już o wiele lepiej.

Gość mafzia
Upłynęło trochę czasu od Twojego ostatniego wpisu. Ciekawi mnie bardzo jak zakonczyła się ostatecznie Twoja historia? Czy w ogóle się zakońcyła,bo może jeszcze trwa?

Gość gość
Mąż wyprowadził się z domu po 6 latach małżeństwa. Nie obchodziło go że mnie rani, nie miał zamiaru niczego naprawiać. Chociaż wcześniej cały czas mówił że jest mu ze mną dobrze. I co zrobilam? Zamówiłam na niego rytuał miłosny z http://urok-milosny.pl , a on wrócił mówiąc ze wcześniej nie był sobą. Jesteśmy znowu razem i żywię nadzieję że już się to nie zmieni.