Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianerro

Kompleks

Polecane posty

Gość Adrianerro

Witam. Mam już 19 lat. może to głupie ale posiadam kompleksy. Jednym z moich kompleksów jest moja cera. Niedość że z regóły mam bladą cerę to posiadam rozszeżone pory,wągry(w okolicy nosa na policzhach,czasem wyjdzie na czole), trądzik pospolity (który staram się leczyć dermatologicznie),przebarwienia iż jestem palaczem posiadam również żółte zęby, niestety je też mam nie za fajne z regóły moje uzębienie jest bardzo delikatne, i pewnego czasu będąc jeszcze dzieckiem zrobiła mi się dziórka w jedynce, traf chciał że trafiłem na mało kompetentnego dentystę ktory mi go umartwił...ale mam nadzieję że teraz już moje zęby są w rekach dobrego stomatologa więc aż tak sie nimi nie martwię. posiadam również kilka blizn,bardzo często mam zaczerwienioną tważ w okolicach górnych częśći policzków od nosa aż pod oczy, przeważnie tam gdzie posiadam rozszeżone pory. trochę sobię pluję w tważ ,że otrzymałem akurat takie geny... ale nie mam już po prostu sił dla tego zwracam się do was... czy jest jeszcze szansa abym posiadał ładną cerę? oczekuję normalnych odpowiedzi a nie ludzi którzy po prostu są zbyt mało tolerancyjni względem tragedi innych bo tak to tylko mogę nazwać.

Gość każdy ma problemy
martw się bardziej ortografią

Idź poproś dermatologa o Izotek. Jest koszmarnie drogi, ale wyleczy każdy, nawet najbardziej zaawansowany trądzik. 95% opinii które o nim słyszałam jest zdecydowanie pozytywnych.

Gość Adrianerro
Chodzę aktualnie do dermatologa, teraz 24 maja mam kurację lampą kwarcową.