Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drtggdfgdfgdfg

boje sie sama spac;:(:(:(:(:(

Polecane posty

Gość po co wam maz skoro zachowuje
pozwalam ale taka bezdenna glupota moze mnie chyba smieszyc :D ? aniol stroz bede sie z tego smial przez najblizsza godzine :D gdzie ty zyjesz kobieto ? pewnie na scianie wschodzniej w jakiejs wiosce stad poglady rodem ze sredniowiecza. odmawiaj koronke do matki boskiej przed snem to aniol nie bedzie sie ukazywal :D

Możliwe, można nawiązać kontakt z Aniołem Stróżem, poznac jego imię - ale jaja juz mialem wylaczac koma ale zostane :D i jak twoj aniol ma na imie ? amfetamina ? dopalacze ? :D

Gość wefewfwe
anioł stróż to po prostu sumienie, boże co za ciemnogród :(

Gość gloria _
No to ciesze sie,ze Cie ubawilam,na zdrowie:)

mam jeszcze jedno pytanie jak sie masturbujecie albo uprawiacie sex to aniol wam nie przeszkadza :D ?

Gość gloria _
po co wam maz skoro zachowuje a w Boga też nie wierzysz?

tylko dawkuj mi jakos te rozrywke bo najadlem sie wiec z nadmiaru uciech zoladek mi peknie jeszcze :D juz mnie miesnie brzucha bola jak przeczytalem o tym imieniu :D napisz jeszcze cos ciekawego to najzabawniejszy temat na tym forum.

Gość k jak Kasia
No to was zastrzelę.Mnie od kilku lat nawiedza duch.Facet umarł,znaleziono go po kilku dniach jak juz zaczał sie rozkładać,zapił sie po prostu.Straszy mnie ,boje sie zasypiać...

Gość chujwdupeTuskowi
brakuje ci poteznego penisa zeby cie ruchał, stad te stany lekowe

Gość lpmnb
Wierze w Boga ,ale nie chodzę do kościoła i nie jestem szczególnie religijna.Raczej staram się tylko być uczciwym człowiekiem.

a co to ma do rzeczy czy wierze czy nie.skoro musisz wiedziec to nie wierze w te brednie roznych religii bo kazda wiara prowadzila w historii swiata do wojen a kazdy bog podobno sie ich wyrzeka czyli jedno zaprzecza drugiemu. kazda wiara prowadzi do paradoksu wiec sluzy tylko wyciaganiu kasy od wiernych i opowiadaniu im bredni. no ale nawijaj dalej lubie sluchac opowiesci gorliwych wyznawcow jakichs religii albo nacpanych to rownie zabawne historie. nie trzeba nic palic ani pic a czlowiek ma ubaw po pachy.

no odpowiedzcie mi jak to jest z sexem ten przygladajacy sie aniol wam nie przeszkadza :D ?

Gość lpmnb
A wy tylko o penisach.......stały temat...

Gość gloria _
Nic,chcialam tylko wiedzieć,czy wierzysz w Boga:) Nie mam zamiaru tego komentować,bo co mi do tego. I co do seksu,nie Anioł mi nie przeszkadza :) Zadowolony?:)

bardzo zadowolony :D ale mam jeszcze jedno czysto formalne rozumiem ze za wyjatkiem aniola gdyby ktos cie podgladal np. przez okno to tez by ci nie przeszkadzalo ? dopalaczy zakazali a ludzie nadal maja niezle jazdy :D

Gość gloria _
lpmnb, dlatego jeśli chcesz zgłębić temat to zajrzyj na ezoforum itp, bo tu jak widzisz cięzko toczyć dyskusje, bo niestety ktoś tam ma jakiś swoj pogląd na świat i chce zeby każdy inny czlowiek mial taki sam, a jesli ma inny to jest czubem.

Gość gloria _
A wiesz,ze by mi nie przeszkadzalo...Bo nawet taki ograniczony czlowiek jak Ty mi nie przeszkadza, wiec niech ktos se smialo patrzy,mi nic nie ubedzie a on oko nacieszy:)

Gość lpmnb
Tak 13 - 15 lat ulubione tematy penis, pochwa, sex .Dla dorosłych to już codzienność i tak te slowa nie podniecajaca.Poswintuszcie sobie dzieci a ja spadam stąd .

nie napisalem ze jestescie czubami tylko sie smieje z tego bo to zabawne :D macie wesole zycie z tymi aniolami na egzaminie aniol podpowie,z pozaru uratuje a i do kina nie trzeba isc bo za projekcie we snie tez odpowiedzilany aniol :D w dodatku ma imie czyli mozna z nim pogadac :D no i tu juz zaczyna sie schozofrenia wiec jesli gadasz z aniolem to moze forum dla schizofrenikow ? to nie jest zlosliwe staram ci sie pomoc bo wydajesz sie mocno wierzyc w te dialogi z aniolem :D

podejrzewam ze jestem starszy od was :D nie pisze o zadnych penisach staralem sobie wyobraziac jakas prywatna sytuacje i przyszedl mi do glowy sex i ten aniol :D co bedzie jak aniol bedzie jakies docinki mowil podczas intymnych czynnosci :D ?

Gość lpmnb
Dzięki gloria , poczytam :D

Gość lpmnb
Ha i znalazł.się już kafeteryjny psychiatra i stawia nawet diagnozy przez internet.Wybitny ścisły umysł. Żegnam.

Gość gloria _
Skoro stworzono nas i dano nam możliwość uprawiania seksu,to myslisz ze siedzi sobie Pan Bóg czy Anioł i ogląda Cię podczas takiego aktu i ma wypieki na policzkach?To tylko my ludzie robimy w okól seksu tyle zamieszania. Dla Boga , w którego ja wierzę liczy się przede wszystkim moje dobro,dla mnie Bóg to nie Pan z siwą brodą,ktory siedzi w fotelu i patrzy z gory mowiac: no no no ,nieładnie, Basia znow uprawia seks bez slubu. To glupota. Nie bede Ci wyjasniac jak pojmuje Boga, swego Anioła Stróza,ale nie ma to nic wspolnego z tym co mowia w kosciele,nie chodze do kosciola,mam swoje wlasne spojrzenie na to i mi jest tak dobrze,nikomu nic do tego.

Gość lpmnb
A i nigdzie nie powiedziałam , ze rozmawiam z aniołem , mówiłam we śnie , czytaj ze zrozumieniem madralo.

albo scisly umysl albo psychiatra jedno wyklucza drugie. czyli wierzysz w boga a nie wierzysz w kosciol kolejny paradoks . ludzie lubia w cos wierzyc ale nie chce im sie respektowac zakazow wiec sobie wymyslaja swoja wiare i wierza w to co im wygodnie czyli ze dobry bog ich zbawi ale zalecen wiary przestrzegac nie musza :D

a czy ja pytalem ciebie z kim rozmawialas czy o cokolwiek innego? ja twoj przypadek rozumiem i wcale nie jest rzadki sam znam przypadki ze ktos sie obudzil bo mu sie snilo ze cos sie pali. to bardzo czeste notabene u ludiz ktorzy sie uratowali z pozaru. mnie ostatnio sie snilo ze uciekam pod ziemia przed pozarem jak sie obudzilem to w tv byly wiaodmosci o jakiejs katastrofie w kopalni. dyskusja o aniolach nie ma nic wspolnego z twoim przypadkiem.

Gość lpmnb
Żeby się modlić nie trzeba chodzic.do kościoła .Modlić mozna się wszędzie, albo można się wcale nie modlić a być dobrym uczciwym człowiekiem, pomagać innym .Pomyslales tak madralo ? Akceptować ludzi takich jakimi są , nie ublizac im ,szanować drugiego vzlowieka razem z jego wadami i zaletami.

Gość gloria _
Ale są też przypadki, gdy ludzie mają sny prorocze ostrzegające przed czymś, bądź słyszą głos ostrzegający przed czyms co za chwile się wydarzy, sama czegoś takiego doświadczyłam.