Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty-solaraa

tanoreksja???

Polecane posty

Gość anty-solaraa

no wlasnie, solara nie jestem... wlosy mam ciemne, najczesciej zwiazane, ubieram sie wygodnie, na sportowo raczej, bo jestem w trakcie odchudzania, bluzy z kapturem, jeansy, trampki, maluje sie dosc mocno, ale to szczegol... jakis rok temu na solarium chodzilam 5 razy w tygodniu na 7-10 min, trwalo to moze miesiac, bylam strasznie opalona, poprawialo mi to zajebiscie humor, pozniej tez chodzilam ale juz nie tak czesto, w zimie zaprzestalam, potem byla depresja, nie wychodzilam z domu wiec do solarium tez nie. ale od poniedzialku zaczelo sie... bylam blada i nie podobalo mi sie to, w pn 10 min, we wtorek 10, dzis mam zamiar isc ale na 6 minut, nabralam juz kolorow i czuje sie duzo lepiej, bardziej pewna sie, lepsza od bladych dup. cos ze mna nie tak?

Gość anty-solaraa
ma ktos tak?

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaa
Mialam tak przez dluzszy czas czulam sie brzydka beznadziejna bez opalenizny teraz mi przeszlo, lubie byc opalona latem ale bez przesady delikatnie natomiast bladosc zima mi juz nie przeszkadza. Uwazam na to bo wiem ze latwo wrocic do tego uzaleznienia

Gość anty-solaraa
Dama ja sie raka nie boje, bardziej ze mi sie skora pomarszczy, ale mam 21 lat jeszcze o tym tak nie mysle, a powinnam zaczac. opalenizna i to mocna daje mi pewnosc siebie

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaa
Ja sie raka tez nie balam jak chodzilam i bardziej przemowilo do mnie ze bede pomarszczona w wieku 30 lat jak sliwka jak nie przestane chodzic na solarke po 60 minut w tygidniu. Teraz jak ogladam zdjecia z czasow kiedy bylam najbardziej opalona smiac mi sie chce bo ostro przesadzalam bylam az pomaranczowa