Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SchWitzz

Czy jakas Kobieta lubi sex analny?

Polecane posty

Gość 162cm mily
ale muzyny ogólnie nie wystepuja w polsce, 99,99999% to sa niemuzyny;p

Gość 162cm mily
ciekawe czy w Erpea, muzyny vs biali sa 50/50 czy jakos inaczej;p a tez muzyny sa w roznych kolorach, brazowe, czarne, mocno czarne, doskonale czarnego muzyna to nie widzialem nigdy;p by swiatlo pochlonal calego kosmosa :)

Gość a ja a ja
he a co pomalowani sa wedlug ciebie tak

Gość 162cm mily
opaleni sa, dziadek sie opala przekazuje opalenizne dziecku itd, ewolucja laska no co ty nei czaisz bazy? LOL geny dna itd. xD a bialy to bialy bo sie nie opala;p czy cos.. i w ogule nie ma juz tego pigmentu kolagenu czy kreatyny jakos tak. kumasz??? czy mam wyjasnic???

Gość a ja a ja
ja pier...jak sie czlowiek opali to w genach to przekazuje ??? nie no sorry ale nie zgodze sie z toba to nie to

Gość 162cm mily
a czy ja wygladam na doktora ewolucji ??? nie znam sie, tak tylko kiedys ogladalem galilejo czy z cejroskim nie pamietam. ale jak to micheal jackson spiewal, black and white haha , czyli ze rownosc nie warzne czy bialy czy czarny wszyscy sa równi. xD LOL PS: ogarnij bo lagi sa

Gość a ja a ja
mnie sie pytasz czy kumam jk sam nie kumasz... ogarnij

Gość 162cm mily
no dobra to jak wytlumaczysz zólte skory czerwone i powiedzmy zielone;p zielonych moze nie ma, ale zolte i czerwone? no to musi byc cos na zeczy, xD wiec ???

Gość 162cm mily
a czemu chinczyki maja plaskie oczy? bo przez lata trenowali ich przodkowie ninja i karate, i tam sie robi wlasnie tak oczami ze to skupienie oznacza.

Gość a ja a ja
ja nie bede ukrywac ze sie znam i wogole malo mnie to jaki tam ktos kolor skory ma...jak dla mnie to wszyscy moga byc rozowi

Gość a ja a ja
hehe z chinczykami dowaliles...usmialam sie...moze sobie rozciagali nie wnikam

Gość 162cm mily
bo ty jestes jakas dziwna;p nie znasz podstaw biologi ;p ciekawe co mialas za srednia hahhaah lol pewnie 2.0 haha zgadlem??? ja mialem 4,2 na marginesie ;x No Pein No Gain nie ma lipy

Gość a ja a ja
ja sie nie zloszcze ...poprawiacie mi humor naprawde

Gość a ja a ja
co ci do mojej sredniej ... jaka chcialam taka mialam...

Gość 162cm mily
kobiety lubią głupich mężczyzn, jeszcze nigdy nie zaliczyłem będąc sobą, przepraszam, idę,

Gość a ja a ja
ciebie na biologi nauczyli ze od cwiczenia walk chinczycy maja oczy jakie maja ???? tak ??? hehe nie no dobra nie ladnie tak sie zachowywac...koncze odnosnie biologii

Gość 162cm mily
ff

Gość 162cm mily
przeciez ja sobie jaja robie zrobilem sobie 6 gotowanych i zjadlem, dlatego mnie nie bylo hhaha :)

qrva żony nie ma, Lady Pank grało w Bydzi i chyba zabalowała

Gość Frezja64
Prawie oszalałam, ale od początku. Mam już swoje latka - 40+ i parę związków. Do niedawna nic oprócz tradycyjnego sexu nie było. To bleee, tamto boli (bo mam problem po porodzie z.. hmmm czekoladowym oczkiem ;-)) idt. Poznałam faceta, Zakochałam się. Tak ZA... przez duże "Z". Na początku było grzecznie i dosyć tradycyjnie, ale diabeł we mnie wstąpił. On nic specjalnie nie chciał, ale mnie kusiło no i jakoś tak wyszło. Za pierwszym razem bolało jak nie powiem co pomimo lubrykantu, to fakt, ale tylko jak się przedzierał. Później.... nie wiem, nie pamiętam bo odlatywałam. Bolało, ale jednocześnie miałam prawie OOO... Tak wiem prawie stanowi wielką różnice, ale to było zupełnie coś innego. Jak doszedł we mnie to czułam każdy jego "puls" - to mnie jeszcze bardziej podkręcało. Czułam to w żołądku, pod sercem... Później w ciągu dnia (a Kochaliśmy się rano) jak tylko pomyślałam to od razu czułam "tam" pulsowanie. I to dziwne poczucie wilgotności, tak jakby cały czas coś wyciekało. Prawie cały dzień mi się włosy jeżyły. Nie, nie robimy tego za każdym razem, ale jak już to mhmmmm :-P