Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miętowka;)

porod w lipcu 2012;)

Polecane posty

Gość Miętowka;)

witam;) mam termin na lipiec mam pytanie jak znosicie ciaze?;) i jak wasz partner was traktuje?;)czy rozumie wasze zachowanie?

Hej. Również mam termin na lipiec :) Ogólnie nie najlepiej przechodzę ciążę. przyplątały się do mnie stany nerwicowe :/ Mam obniżony nastrój i chodzę jakaś taka nie do życia... Mój partner stara się mnie zrozumieć i nawet Mu to wychodzi ;) Jeżeli chodzi o fizyczny aspekt ciąży to jest super niestety psychicznie nie jest dobrze i pomimo, że dziecko baardzo chciane to nie potrafię się cieszyć :/ Mam nadzieję, że to minie po ciąży :) Pozdrawiam

Gość Miętowka;)
;) ja strasznie przechodze ta ciaze...zle sie czuje i nie chce mi sie wogole kochac nie chce zranic mojego faceta i staram sie jak moge ale boje sie ze jestem nie atrakcyjna;p i

Gość miszkowata
volvic - taka moja rada (mamy 3-miesięcznego synka): uważaj na swój stan psychiczny po porodzie, bo hormony naprawdę sieją spustoszenie w psychice, zwłaszcza jak teraz masz obniżony nastrój. Nie lekceważ niczego, co cię zaniepokoi w sobie, bo jak się zaniedbasz, to może być kiepsko, czego oczywiście nie życzę :)

Dzięki Miszkowata :) Byłam u psychologa. Nie jest aż tak źle abym nie chciała wychodzić z domu. Robię wszystko normalnie doskwiera mi tylko zmęczenie i obniżony nastrój. Lekarz zapewnił mnie, że to nie jest depresja, ale ja sobie ją wmawiam:/ Powiedział również, że zobaczymy jak to będzie po ciąży. Jeżeli będzie gorzej to są leki które mi pomogą.

Gość miszkowata
no to fajnie, że zasięgnęłaś już porady fachowca, bo ciąża to nie zawsze euforyczne stany. Zyczę lekkiego porodu :)