Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala1335

pytanie o PSA

Polecane posty

Gość natala1335

ej moze to głupie ale mam pytanie czy dorosły pies labrador zawzze tak brzydko wyglada? bo wiadomo szczeniak jest sliczny słodki itd i wyrasta na takiego ?? http://www.google.pl/imgres?q=labrador&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&channel=fflb&biw=800&bih=467&tbm=isch&tbnid=5NRRpeVCPjpvCM:&imgrefurl=http://www.dogbreedinfo.com/labrador.htm&docid=SoCe2DqFLvrBJM&imgurl=http://www.dogbreedinfo.com/images10/LabEndless%252520LabradorAdPhoto.jpg&w=350&h=263&ei=y7-zT-vmJdT44QSTpemwCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=105&vpy=142&dur=158&hovh=195&hovw=259&tx=143&ty=161&sig=114027617196922006765&page=3&tbnh=125&tbnw=189&start=22&ndsp=11&ved=1t:429,r:4,s:22,i:197

Gość natala1335
jznqwjxnqw

Gość kfkjkdjfh
ale głupia jesteś. "zawsze tak brzydko wygląda?" :/ po prostu Ci się pies nie podoba o tej rasie.

Gość kfkjkdjfh
"szczeniak jest sliczny i slodki" lepiej nie kupuj psa. jakiegokolwiek. ty tez kiedys bylas |"sliczna i slodka" a wyrosl z ciebie odmozdeniec zapewne o wiejskim typie urody;/

Gość kfkjkdjfh
"szczeniak jest sliczny i slodki" lepiej nie kupuj psa. jakiegokolwiek. ty tez kiedys bylas |"sliczna i slodka" a wyrosl z ciebie odmozdeniec zapewne o wiejskim typie urody;/

Gość kfkjkdjfh
niebiesko- zielona kurwa pierwszy raz w zyciu powiedziala cos madrego. Choc nieskladnie.

Szczeniaki zazwyczaj wyglądają ładniej niż dorosłe psy. Tak samo jest z kotami, innymi zwierzętami oraz...dziećmi - zazwyczaj :P Trzeba o tym pamiętać zanim ktoś zdecyduje się na którekolwiek z powyższych...

Gość zbieram łiły z kafeterii
Niebiesko zielona wyślesz mi zdjęcie swojej łiły na maila? :classic_cool:

Gość natala1335
jestem tu pierwszy ran na kafe ale widze ze tu same znerwicowane babsztyle siedzą!moze to pytanie nie nalezało do zbyt mądrych ale wasz poziom inteligenci tez nie za wysoki :P troche luuzu tylko zapytałam o wygląd dorosłego psa ale w zły sposób napisałam ;p

Gość natala1335
"a wyrosl z ciebie odmozdeniec zapewne o wiejskim typie urody;/" haha ZAPEWNE? a skad TY to mozesz wiedziec z czego to wywnioskowałas panno MONDRALIŃSKA ?:D

Mały jak to mały, jest słodki. Dużemu też nic z tej słodyczy nie ubywa :)

nie, ten pies ma sklonnosci do otylosci, moj labek ma 2 lata idealna wage i ladna postawe-sylwetke

Gość znowu 10 osob pisze
PSA to koncern samochodowy i tak sie zastanawialem ze na tym forum same przyglupy a tu ktos wie co to PSA :D nie pyta o np. peugeota tylko o PSA :D szybko jednak zszedlem na ziemie gdy przekonalem sie ze chodzi o psa :D z wielkich liter chyba dlatego ze wielki ten pies bedzie :D