Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski taki sobie

lepsza zona uczciwa, wierna, super charakter, ale precietna z wygladu

Polecane posty

Gość ciekawski taki sobie

czy tez kilka lat mlodsza zona o wygladzie mozna by powiedziec modelki, ale za to z fochami, podrywana przez innch facetow, do tego pragnaca zycia na troche wyzszym poziomie?

Gość czyy
najmadrzejszy-czyli prawie pierwsza:D

Gość ja mam 28 lat,
wygladam na 22 :) moj maz ma 29. Jestem ladna kobieta, zadbana no i wierna :) Czyzby moj maz wygral los na loterii ? :P Malzenstwem jestesmy 4 lata.

Gość ja mam 28 lat,
Ja sie podrywac nie daje, od razu ucinam takie zapedy :P A przeciez moglabym poflirtowac na boczku i leciec na kase. To zalezy od charakteru, a ja mam swoje zasady no i kocham swojego faceta :) wiec flirty, zdrady oraz blacharstwo nie wchodza w gre :)

Gość ja mam 28 lat,
Mlodo wygladajaca= nie doswiadczona? Bzdura... Ja mlodo wygladam, buzka jak aniolek a maz sie smieje, aniolek-moze jak spie :P

"Ja sie podrywac nie daje, od razu ucinam takie zapedy A przeciez moglabym poflirtowac na boczku i leciec na kase. To zalezy od charakteru, a ja mam swoje zasady no i kocham swojego faceta wiec flirty, zdrady oraz blacharstwo nie wchodza w gre " mogłaś jeszcze wymieć sponsoring, pracę w agencji i przy drodze, żeby pokazać jaka jesteś zajebista 🖐️

ja mam 28 lat zapomniałas nadmienic, ze nie kradniesz i nie bierzesz narkoyków :)

Gość stttefek
tylko pozornie pierwsza opcja jest lepsza. kobieta mniej atrakcyjna, która nigdy nie miała powodzenia jest bardziej podatna na zdradę, gdy tylko jakieś ciacho się koło niej zakreci.

Gość ja mam 28 lat,
Fikuuu-ogarnij sie, jakie zaslugi? To, ze Ty wciaz szukasz swego bruneta i nie mozesz znalezc, to juz nie moj problem. Zycze powodzenia :) Nie wiem, dlaczego mnie atakujesz. Wiem, ze to co napisalam, jakie posiadam wartosci, jest czyms normalnym. Choc na tym forum czyta sie rozne watki i mozna w prawdziwe uczucie zwatpic.

masz 28 lat męża a zachowujesz sie jak zakompleksiona gówniara, która "chwali się", ż emogłaby sie puścić za kasę, cytuję: "A przeciez moglabym poflirtowac na boczku i leciec na kase." - gratuluję dojrzałości 🖐️

stttefek - moim zdaniem masz cholerna rację, obserwując otoczenie zauwazyłam, ze te nieatrakcyjne są duzo bardziej podatne na zdrade, żeby chociaz przez chwilę poczuć się jak seksowne wampy, ktorym zawsze zadroscily taką kobieta będzie rzadziej podrywana, ale poderwanie jej bedzie duzo latwiejsze :) atrakcyjna kobieta w wieku dwudziestukilku lat uodparnia się juz na meskie podchody

Gość ja mam 28 lat,
Dziewczyno, uspokoj sie. Nie chwale sie, tylko dalam do zrozumienia ze moglabym to robic, bo nawet pasuje pod typ kobiety przytoczonej przez autora-mam powodzenie, urode. Ale to nie wyklucza bycia wiarnym. Cos chyba zly dzien masz, kolezanko... i sie czepiasz.

"Nie chwale sie, tylko dalam do zrozumienia ze moglabym to robic, bo nawet pasuje pod typ kobiety przytoczonej przez autora-mam powodzenie, urode." inaczej mówiąc jestes pustakiem, który próbuje podbudować swoje zakompleksione ego :O

Gość ja mam 28 lat,
i skad niby mam miec kompleksy? Be mam meza, ulozone zycie, jestem zadbana i do tego wierna? Zastanow sie nastepnym razem 2 razy, zanim cos palniesz. Cos czuje, ze to wlasnie Ty podbudowujesz sie kosztem innych, bo jestes sama i sfrustrowana.

mam 28 alt wygląda mi właśnei an taką jak opisał stefek, chciałby sie poczuc wampem i pisze jaki z niej diabełek 🖐️

Gość rolnik z nowym agregatem
jesli nie zaorzesz nia pola to chuj nie kobieta i zadnej z nich nie bierz

Gość ja mam 28 lat,
Najpierw piszesz, ze szczyce sie pozytywnymi cechami i wygladu i charakteru, ktore sa przeciez normalne, a zaraz potem twierdzisz, ze jestem pusta :D Okresl sie w koncu :)

normalna kobieta nie chwali się, że nie sypia z facetami dla kasy, tylko taka, która by chciała to robić :D🖐️

Gość ja mam 28 lat,
Posluchaj Fikuu, nie musze w necie nikomu nic udowadniac, zgrywac wampa, diabelka. Mam meza i dla niego jestem, jaka jestem, nie potrzebuje poklasku od anonimowych wpisow.

Gość ja mam 28 lat,
Oj fikuu, wypij sobie moze browarka na rozluznienie. Nie sypiam dla kasy, nie sypiam ogolnie z nikim innym oprocz meza. Czy to chwalenie sie i podswiadome pragnienie innego bolca? Skad Ty swoje dzikie wnioski bierzesz :D A moze to zazdrosc, ze znalazlam odpowiedniego faceta?