Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaONA

bolące piersi comi dolega???

Polecane posty

Gość zaskoczonaONA

Witam! mam takie pytanie ostatnio od jakiegos czasu tj 1.5 tygodnia bolą mnie piersi zwłaszcza w okolicach sutków mało tego dzisiaj pobolewa mnie brzuch (jest to taki ból który zawsze zapowiada mi okres) jednak na okres jest zbyt wczesnie dzisiaj jest 16 a powinnam miec 25 co się ze mną dzieje czy to wynik jakiejs choroby czy cos?? dodam że nie biorę zadnych tabletek antykoncepcyjnych

Gość zaskoczonaONA
prosze doradzcie mi jakos moze któras z was miała taki problem i wie co te objawy oznaczaja

Gość zaskoczonaONA
bo boje się że jak pojde do lekarza zrobie z siebie idiotke wole na własna reke wiedziec co mi dolega

Gość nastolatka ALA
prawdopodobnie masz to co ja, zbyt silny murzyn sciskał ci za te piersi, u mnie az były sine, ale przynajmniej tydzienj chodizłam zaspokojona bo jeszcze we srode poszłam do stadliny z bykami

Gość zaskoczonaONA
ale mnie nigdy nie bolały tak mocno... nigdy mnie nie bolały piersi a teraz tak nagle i trzyma przez 1.5 tygodnia no i ten okres jakby za wczesnie sie szykował

Gość zaskoczonaONA
co prawda odbywałam stosunek i bez zabezpieczenia ale kocham sie ze swoim chłopakiem od 7 miechów bez zabezpieczenia i nigdy nie zaszłam w ciąże nawet myslałam ze jestem bezpłodna albo on

Gość nastolatka ALA
prezerwatywy nie maja 10 procentowej skutecznosci, połykaj zawsze sperme tak nie zajdziesz

Gość zaskoczonaONA
przeciez pisze cały czas ze nie stosuje anty koncepcji i nie uzywam tabletek i to raczej nie mozliwe zebym była w ciazy bo tyle czasu z chłopakiem sie kochamy i nigdy nic sie nie stało a teraz ten bol piersi i lekki bol brzucha zapowiadajacy okres no co to moze byc naprawde nikt nie wie??

Nie wierze... możesz być w ciąży, to że nie zaszłaś przez 7 miesięcy nie znaczy ze teraz nie zaszłaś...

Nie wierze... możesz być w ciąży, to że nie zaszłaś przez 7 miesięcy nie znaczy ze teraz nie zaszłaś...

Gość zaskoczonaONA
no tak ale skad bol brzucha zapowiadajacy okres???

Gość mozesz byc w ciazy
Lepiej zrob test ;)

Gość zaskoczonaONA
niby robiłam tydzien temu był negatywny ale powtórze tym razem na krwi

Gość mozesz byc w ciazy
Niby zrobilas?

Gość jjjjdkkdkdd
mialam dokladnie taki bol brzucha jak na okres i bolace piersi kiedy bylam w ciazy. rob test ale na bank bedzie pozytywny

Gość zaskoczonaONA
no robiłam tydzien temujak mówiłam już ale był negatywny to "niby" sie tam znalazło bo w normalnej rozmowie czesto uzywam tego słowa :) wiec wybaczcie

Gość zaskoczonaONA
byłam u ginekologa okazało sie ze to zmiany hormonalne a nie ciąża :)

Gość ja mam te same objawy
co ci powiedzial jakie zmiany,o co chodzi tez bola, mnie piersi.i oli jak na okres,i nawet mne obsyfiło napisz plisss:)

Gość zaskoczonaONA
zbadał mnie i stwierdził ze wsyztsko jest okej miałam usg piersi i brzucha.. wykluczył automatycznie ciaze stwierdził ze wszytsko jest w najlepszym porzadku powiedział ze bedzie mnie bolało ale jesli chce zniwelowac objawy mam kupic krople które mozna kupic bez recepty

Gość juz chwile tak mam
prawy jajnik,,kiedy pracuje :) to idzie wszystko normalnym torem,chco mialam mega power na sex...ostatnio:P a lewy...własnie dziwnie,bol piersi,a okres dopiero ok 30tego,plamienie,chyba po owulacji,,gorączka jakaś ..ból,,kłucie az schodzi ból na noge,, jakie to krople

Gość letmekurdethink
Powinnas udac sie do lekarza bo to po prostu nie jest normalne. Ja tez mam problem z dolem, bo boli mnie od dluzszego czasu, a okresu nie mam. Tyle, ze ja wiem, ze zaniedbalam nadzerke...nawet krwawilam niedawno nie majac miesiaczki...teraz boje sie, ze jak pojde w przyszlym tygodniu to dowiem sie, ze mam raka... takze nie forum dziewczyna tylko wizyta. I bedziesz miala spokoj..moze hormony szaleją a moze to cos powazniejszego. Kazdy lekarz z ktorym moja mama miala do czynienia podczas leczenia nowotworu stwierdzil, ze narzady rozrodcze maja duzy zwiazek z piersiami. Moze strasze Cie na wyrost ale naprawde nie nalezy bagatelizowac... Ja olewalam temat a teraz sie pogorszylo i boje sie ze jak ginekolog mi zajrzy w cip** to nic dobrego nie powie.. ale ide. Tez idz.

Gość Kombinujcie kombinujecie
właśnie jakie ?

Gość letmekurdethink
ahh bylas :) to przeprasza. ciesze sie, ze wszystko ok :)

Gość zaskoczonaONA
to są krople :MASTODYNON kazał mi barac 10 dni w miesiącu po 10 kropli na dzień i najlepiej zazyc to wieczorem bo to ma dodatki alkoholu i zeby nie smierdziało wodką ode mnie te krople za 50 ml kosztuja jakies 34 zł a 100 ml 60 zł z hakiem

Gość ale ja nie mam nadzerek
ani zadnych problmow ,miesiaczkuje jak w zegarku , tylko moze przytylam i cos sie dzieje ale doczytalam ze tez moze byc cos na tle hormonow,zreszta bylam u dermatologa i zrobil mi wyklad,ze stres powoduje wytwarzanie sie kortyzolu ktory w nadnerczach szaleje,i stad problemy ze skórą ale i zaburzenia hormonow

Gość poszukaj dobrze po aptekach
tak myslalamz e to te kkrople,moga by roznice w cenie masc o ktoej koleznak wspomninala w jednej aptece kosztowala 43zl a w innej 14,30!!!więc...

Gość zaskoczonaONA
no tak ale podobno teraz ceny w kazdej aptece maja byc takie same

Gość tak ale na leki na recepte a
nie takie,, sprawdzilam nadal maja rozne ceny