Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAfeteria 1000

Siedze na kafeterii od 3 lat , codziennie

Polecane posty

Gość KAfeteria 1000

gdy bede miala troche czasu napisze co o was mysle moje obserwacje , pewnie temat skasują( i wy mnie zbluzgacie) wiec musze w notatniku zapisac pisalam na wszystkich forach , zaczynalam od uczuciowego ( tam siedzialam najdluzej) , potem przeszłam na Zdrowie i Uroda oraz Chirurgia plastyczna oraz Ogolny teraz koczuje na Praca :classic_cool: przez 3 lata wyszłam z domu zaledwie kilka razy ,straszne co?

Gość KAfeteria 1000
widze ze moj topik nie zyskaj popularnosci ,oojjj ja tu zrobilam z 1000 tematów, z krzesła byscie spadli :classic_cool: dostałam ze 20 banow :D

Gość KAfeteria 1000
oczywiscie musze za cos zyc wiec daje ogloszenia erotyczne i przyjmuje klientow w domu, jedzenie tez zamawiam na telfon teraz sa netowe markety i mozna kupic wszystko, kurier przyniesie ale wlasciwie to kafe dla mnie jest najwazniejsza i jak jakis klient za dlugo chce sie zabawiac to go splawiam mimo ze chce placic za druga godzinek, po prostu musze sie dorwac do kompa i wejsc na kafe bo jak nie to bym chyba umarla :classic_cool:

Gość KAfeteria 1000
słaby ten podszyw :D rodzice mnie utrzymują :O

Gość rodzice??????/
ale kiedyś przestaną i wtedy się zmienisz w osobe opisaną w podszywie, a tak poza tym to napisz jak to jest tak wegetować, nie nudzisz się ciągle siedząc w domu?