Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedomnaiiiibezrobotnaiiiixxxx

jak wam mija dzień?

Polecane posty

Ja znowu pred kompem. Siedzę i myślę KIEDY W KOŃCU DOSTANĘ MOJĄ RENTĘ. I kiedy ona przyjdzie. No cóz... dziś przekwalifikowałam pieniądze na kredyt - to nie ma już nic wspólnego z rodziną, a ja mam wszystko gdzieś. Zostaje mi niedokończony doktorat i tyle. Jakie ci ludzie tu mają rodziny to mnie to nie obchodzi. Kilka karier wiecie zrobionych gościem, który dziecko porwał, siedział w kiciu - akurat dla nich ideał i jest pozbawiony na zawsze praw rodzicielskich. IDEAŁ. A Mengele drugi i tyle. Ja właśnie wracam między innymi z łąki i powiem wam KOMPLETNY BEZSENS to był ten doktorat. Choć te 2 lata pierwsze - ochrona przyrody z wygryzionym Szaferem i Yellowstone to jeszcze mogło być, ale DALEJ? Co to miało być? To miałam sobie odejść sie dowiem. No i odeszłabym - gdybym wiedziała więcej to bym odeszła, ale w sumie WIECIE JAK? I tyle. Tylko tym, że to nic nie warte a całość ogrywa SYSTEM LICZBOWY na spowiedz księdza Andrasza. No wiecie - to się w głowie nie mieści. To jest uczelnia do zamknięcia. Albo sie to mówi i tyle. Koniec. No to jakie szanse miałam odejść wiecie JAKOŚ TAK Z SENSEM jak z tej wsi , że pracy od dziecka , a farbią czy tam INTERESUJĄ się wiecie wszystkim i...niczym ciekawym. Takim gościem jak oni. Choć co w tej Polsce jest lepsze. Tylko czemu ja nie mogłam być? I tyle. A reszta mnie nie obchodzi. Wszystko bez sensu i tyle. I powiem wam gdyby cokolwiek miało sens to mogłabym jakieś dydaktyczne rzeczy do szkoły robić. Ten chłopak może miał ksiązki sprzedawać wiecie czy coś w tym sensie - może inne rzeczy, może pomoce dydaktyczne do szkoły a on się pociął piła spalinową. Ten przez którego nawet pracy fizycznej nie mam. A w sumie przez jego matkę. A najbardziej przez nauczycielkę polskiego. Bo to się stało bo nie miał samochodu się dowiem. No moim zdaniem miał, ale wolał rower chyba wiecie. Ale pi razy drzwi miał, ale na auto to nie miał i tyle. A reszta co robi? I tyle :(

Wiecie ja tych ludzi OLEWAM. Ten ojciec MIAŁ TAKIE FILOZOFIE, że matkę powiesił, rodzice byli do kitu - brygidki były Ok. Jak się tam znalazł to ja wiem i tyle. I wiecie oni dziś są zli czy coś - mają wyrzuty sumienia, ale w sumie - kto mu miał zaproponować sklep - pracę w sklepie jak nie Niemcy. I tylko tak sie go dało wyrzucić i tego nie wiedzą? Niemcy? Dziwne wiecie. A każdy murzyn ma sie lepiej niż ja. Ta jego rodzina - gorszych dzieci 1000 letnie królewstwo nie widziało. Ta babcia wiecie chyba CAŁY PSYCHIATRYK dostała - głupki, degeneraty kompletne, jedyne co mogła wymyślić to studia sie dowiecie - sama nie poszła to dzieci. HA! Czy to było takie oczywiste dla niej? Tyle lat wcześniej? Ona nie poszła to dzieci pójdą... hmmm... nie w tym układzie na jaki się zgodzili. A poza tym wiecie - jakoś miała na te studia a te dzieci? A jak wzięła to czuła się odpowiedzialna, żeby miały co jeść a nie to co ja. Studia i co dalej? Bezrobocie po studiach? Co poza tym? I sie powiesiła. I mają kariery gościem, który zgwałcił kobietę na dziecko, powiesił, powiiesił ojca - matury nie zdał - w szkole są tu również kariery wiecie takie - matkę powiesił, pół Londynu powiesił, wszystko rozwalił co mógł i na końcu... sam sie powiesił. I to jest moja wieś. I polska rodzina bo taką macie opinię u mnie tez. Jak on tutaj mógł być i tyle? I czy nie dało sie przewidzieć że on sie ...sam powiesi pewnego dnia. I wiecie on był w brygidkach - wystarczyło żeby ktoś sie tam obrócił, że są dzieci , że coś. Ja bym była tak oddana. Bo mnie nie dało sie oddać. No przez filozofie ojca. Po co on szedł do franciszkanów to nie wiem za bardzo. Wyspać się i najeść. Takie coś. A do brygidek? Zycie sobie zniszczyć bez św. Franciszka i tyle. Ale niezły był. Św. Patryka Pan Bóg też mu dał i co teraz? I tyle :(

Gość dyrdymałek978
Ja cały dzień wierciłem sobie w dupie wiertarką a na koniec zakleiłem gumą do żucia; zajebisty dzień

Ale wiecie w tym wszystkim NA SZCZĘSCIE w końcu sie powiesił i oby mnie już wszyscy swatać przestali bo tu nawet wiecie LEKARZA nie było, ale ślub od dziecka a zęby? No wiecie... też sie nie dam. W TAKIE COŚ MNIE DAŁ. I to wszystko dzięki brygidkom. I jak on powiesił tę moją matkę, swoją matkę, tych wszystkich ludzi, jak mógł być w rodzinie królewskiej w Londynie - poziom tej mojej wiochy chociaż... ale też krwią ociekają. Nie ma co gadać wiecie. No ale pasował tam nieżle. I wiecie co się tak rzucił na ten język polski i tak dalej... ale tego nie napiszę bo to szkoda. Ale robię tę karierę nieżle. Naprawdę i tyle. I powinien kilka języków znać - 1 język. ALE DUŻo. I mógł być i wszystko grało. Bo miał... św. Inkizycję. Kto by to pomyślał :( A czy brygidki to KK. Wiecie NIE. I tyle. NIE. Bo nie mają krzyża rodowodowego na KK więc nie są to katolicy. Sekta jakaś - ot brygidki i tyle. Koniec katolicyzmu to jest jak dla mnie i tyle :(

Tak samo mnie porwał, omotał tu tę Bonę. TO JEST WSZYSTKO RELA? Jak to możliwe? I chyba to jest sekret CO TO SĄ BRYGIDKI? No ale to już nie jest katolicyzm - to jest sekta poza katolicka. Jakieś tam wartości swoje. Bez najwyższego krzyża rodowodowego na KK trudno ich uznać w ogóle za katolików i tyle. Czemu to piszę? Bo tak wszyscy się powiesili. Brakiem najwyższego krzyża rodowodowego na KK. I wiecie ja go mam. Ja tylko nie mam środków do życia przez zera i tyle. Powoli już mam opinię CZŁOWIEKA, ale co mi z tego i tyle. Moja renta i koniec. No zawsze sie przydac może opinia CZŁOWIEKA nie? i co tu się będzie działo dalej to nie wiem. NIE OBCHODZI MNIE TO W OGÓLE. Ojciec się powiesił. Ci ludzie tu WĄTPIĘ że mają najwyższy krzyż rodowodowy na KK. Ja go nie dam nikomu za poniewieranie mnie 7 lat bezsensu. Co tu się dzieje na codzień - mnie to nie obchodzi. Ja się stąd wyprowadzam i kończę kontakt. Tu nikogo nie powinno być. Coś tam te brygiki może i mają wspólnego z KK. Ale tego najwyższego krzyża nie mają to co to warte? Coś to tam warte, ale w sumie co i tyle :( No i co poza tym to nie wiem. Nic mnie już nie obchodzi - tyle tylko napiszę bo niby co mnie ma obchodzić. Ile ja mam lat i koniec. I gdzie się stracił mój pass USA i KIEDY i KOMU ZOSTAŁ ODDANY. I wiecie NIE ROZŚMIESZAJCIE mnie, że mną nie można było mieć św. Franciszka czy cos tam. NIE ROZŚMIESZAJCIE MNIE. I tyle :(

Wiecie NORMALNIE z całości historii powinnam być Z RODOWODU magazynierką. Jezyk to jest rok -dwa i tyle. Może nawet w USA i koniec. Bo takie coś się stało 19 latkiem bez passu USA , ze mogę być magazynierką TEORETYCZNIE - maturę mam, nawet studia - biola - produkty spożywcze i moge być. Po powieszonych dziadkach i tyle. A nawet jesli to wiecie mogę sobie tak stać BO TAK WYJECHAŁAM i taka byłam na tych borówkach i tak mam ten rodowod. ZA MYŚLENIE wiecie i tyle. I tyle jest potrzebne na magazyn. I takie dzieci chciała mieć moja babcia. Nie ma ideałów ale tacy mieli być, a oni są PO STUDIACH wszyscy. Bo jednak Bona mnie wykształciła. Za to babcia Klara poniosła 100% klęski i TYLKO JEDNEJ RZECZY NIE UMIELI WYMYŚLIĆ, żeby mieć rację nawet z magazynem ze sznurkiem i tyle. NAWET Z TYM i by mieli tę rację. Ale jak to było wymyślić. A takie proste to było? Takie proste. Ale nikt tego nie wymyślił i zostało sie powiesić. A MINIMALNIE im brakło i co z takiego myślenia jest? Rośliny i zwierzeta i po co im ten św. Franciszek na podróż do USA chyba było wiecie, a co to było warte w sumie? Z pracy mieli sobie wymyślić rośliny i zwierzęta. Wy tego nie rozumiecie i tak wszyscy z roślin i zwierząt św. Franciszek na państwa i ta babcia dostała to żle, Bona tak chciała mieć to jest ŻLE. I nikomu sie nie dam - taka głupia , gdzie indziej chciałam na studia NIE bo mieszkanie by musieli kupić, A JAKIE W OGÓLE SZANSE MIAŁAM Z KATOWIC NA PRACĘ WIECIE tam po tej uczelni. Słabe i tyle. Właśnie po innej i miasto. Bez sensu wszystko. Jedyny ratunek to ta moja renta. NIC POZA TYM i matka. Najgorsza, zwyzywana i tu wieś - a ona z Londynu - na koniec z Londynu i patrzcie JAKIE WARTOŚCI MAJĄ CI LUDZIE NA WSI, że takiego czegoś nie umieją wziąć i tyle :( ZAŁAMAĆ SIE I DOSTAĆ SILNEJ DEPRESJI to wszystko co pozostaje normalnemu tu. Tyle :(

Wiecie może bym sie jeszcze przejęła tą Śmieszką, ale cóz... widzicie jak jest - jestem dzieckiem ANGIELKI wynarodowionej przez Niemca, powieszonej, dziecko porwane, aż tak źle nie miała Smieszka - może miała iść, prawa rodzicielskie odebrać i wziąć wiecie do Polski wrócić, zażądać alimentów za BRAK STAŁEJ PRACY - w sumie tyle jej zostało i ciążę i TYLE BYŁA W STANIE wyhandryczyć to wiecie przeputała dziecko, a sama sie powiesiła BEZ STAŁEJ PRACY i tyle. I tyle to warte. A Polki to są laski, ktore za chwilę następne dzieci z tym ogrodnikiem będą miały. Także mnie to w ogóle nie obchodzi. Gdy była w ciąży to już wymyślałam wszystko, zeby dziecko było zdrowe i nic nie na mnie. Może spodziewała się ślubu? REALNIE mogła wysądzić alimenty ZA BRAK STAŁEJ PRACY gdyby znała zasady pracy w ogrodnictwie JAK NALEŻY. Głupia nie była, czy naiwna? Nie wiem. Nie rozumiem tej kobiety i tyle. Swoje lata miała, to nie była jej 1 ciąża. Co jest na mnie? Czy realny był ślub? Adopcja w Niemczech dziecka takiego niedorozowoja umysłowego? Bo wiecie ja o tym też powiem, że Polka sobie mną w ciążę zaszła i co? I spodziewała się , że JA BĘDĘ ŁOŻYĆ na dziecko? Wiecie co IDZCIE SIĘ LECZYĆ NA ŁEB i tyle. Bo nie miałam passu USA. Ja mam UKRADZIONY przez Mengela i mnie to nie obchodzi NIGDY WIĘCEJ JUŻ. Nigdzie nie wyjeżdżam, idę się leczyć w Polsce i tyle :(