Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ubudubu

szukacie działki pod krakowem?:)

Polecane posty

no to tu nie ma 40 km, tak czy siak prowadzenie dalej tego tematu na kafe jest głupim pomyslem wnioskujac po niektórych wypowiedziach

Gość krystian z malborka
a moze masz wawel do sprzedania,albo kopiec kosciuszki

Gość po co wam maz skoro zachowuje
wiem gdzie sa. 40 km to tak pod krakowe jak i pod tarnowem. poszukaj 30km na zachod tam sa fajne tereny od strony koszyc wdychasz ten caly syf z elektrocieplowni leg i huty sedzimira.

Gość szkoda tylko że huta
kopci na południowy wschód, a nie na północny w schód:D ponadto miasteczka satelitarne typu myślenice, czy proszowice to miasteczka 30 km od miasta, które ma także 30 km ze wschodu na wschód , więc praktycznie bardzo blisko

aj tam wiece gdzie kopci, kopci tam gdzie zawieje, stojąc na górce w słoneczny dzien dokładnie widać gdzie unosi sie najwiecej smogu nad krakowem, a widok na kraków mam bardzo ładny

Gość szkoda tylko że huta
nie daje smogu. smog dają samochody i opalanie węglowe, gdyż miasto leży w niecce

wszystko jedno, widac szara chmurę ciagnaca się daleko za kraków

Gość HMS....
no i co z tego, że widać. będąc w mieście już jej nie widać....a jeśli nie widać, to znaczy że nie istnieje:P a tak poważniej. smok jest nieodłącznym elementem Krakowa i nic nie poradzisz

hee no tak, z perspektywy krakusów moze i tak, ja po prostu tylko chce sprzedac ta cholerną działkę

Gość HMS....
no to z czym masz problem? ogłoś się gdzie należy i po temacie. swoją drogą nie jestem pewien czy można uzyskać pozwolenie na budowę na działce mniejszej niż 10 arów tam gdzie masz te działki. i niech nikt ci nie opowiada bajek, że skawina to daleko. ludzie dojeżdżają z myślenic i nie stanowi to żadnego problemu...

mozna uzyskac, kuzyn ma postawiony dom na dzialce 6 arowej, swoją drogą działkę niżej. są ogloszone ale myslalam ze moze sie tu na kogos szczesliwie natknę, potrzebujemy sprzedac tą dzialkę dosc pilnie.

Gość HMS....
tutaj nikt nie kupi :) nie dość że nie kupi....to jeszcze zmiesza cię z gównem:classic_cool: taka prawda

Gość glarakas
Okolice Krakowa pod względem cen działek są jak dla mnie polskimi liderami. Zobaczcie - http://ofertygruntow.pl/ogloszenia/szukaj?state=ma%C5%82opolskie&search=1#results Mała działka pod budowę domu kosztuje majątek. Tylko przy większych działkach cena za metr nie wychodzi taka duża...

Gość kUBA PRESKI
Najdroższe w Polsce regiony jeśli chodzi o działki, to przede wszystkim Kraków, Warszawa, Wrocław no i całe Pomorze. Nie zapominajmy również o okolicach Zakopanego. Jeśli chcecie w tych regionach ustrzelić coś w miarę tanio to musicie czekać na okazję.