Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LisaaaaRte

czy mozecie polecic jakis hotel/miejsce do noclegu we Wrocku

Polecane posty

Gość LisaaaaRte

Na jedna noc,blisko centrum badz po drodze na lotnisko???chodzi o to ze bedziemy z Malym dzieckiem wiec chce by mial odpowiednie warunki.

Gość wrfwerfwerfw
Jak tanie, to turystyczny przy dworcu głównym i u szermierzy w centrum. Ale to takie dla niewymagających, za to dobrze położone i niedrogie.

Gość LisaaaaRte
Da rade przenocowac tam z dzieckiem???chodzi o jedna noc tylko wiec wybrzydzac nie bedziemy chce tylko czuc sie tam w miare bezpiecznie i miec pewnosc ze jest w cicho,bez zadnych seks odglosow zza sciany. Kiedys musielismy nocowac w Piascie,tylko ja i maz i mam do dzis traume.

Gość LisaaaaRte
Aaa..najwazniejsze bysmy bez problemu mogli dostac sie stamtad na lotnisko.

Z czystym sercem polecam Ci firme AS APartments http://www.asapart.pl/ . Zawsze nocujemy tam w apartamencie kolonialnym,w samym srodeczku rynku. Minusem jest problem ze znalezieniem miejsca parkingowego,ale ceny maja naprawde przystepne,no i domowa atmosfera,co z dzieckiem jest najwazniejsze. Wejdz na stronke,maja tam duzy wybor apartamentow w roznych lokalizacjach miasta

Gość nnjidakfjia
ja nocowalam w hostepu royal, nawet przyzwoicie jeden autobus 406 z lotniska i potem na piechotke7 min.