Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmgm

ona 20, on 30 + bariera jezykowa

Polecane posty

Gość hmhmgm

poznalam ponad miesiac temu faceta w klubie... bylam pijana - to ja zagadalam. okazalo sie, ze nie jest polakiem, ale po piwie wlaczyla mi sie nawijka i jakos poszlo :) wygladal na 25 lat, troche mnie zaskoczylo, gdy przyznal, ze ma 30... w czasie rozmowy zapytal, co sadze o naszej roznicy wieku, stwierdzilam, ze to nic... ale teraz jestem trzezwa i wiem, ze to sporo. byl teraz 2 tygodnie u siebie i wrocil, zaproponowal kolacje albo spotkanie przy piwie w sobote. nawet nie pamietam dokladnie jak wyglada... nie wiem co zrobic - co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość hmhmgm
podnosze bo wazne ;)

Gość hmhmgm
nie chodzi o to, ze nie umiem rozmawiac, ale wstydze sie. pisanie to co innego, moja znajomosc jezyka jest dobra, ale blokada przed mowieniem ;)

Gość ostatni moheranin
zrób fryzurkę na piczce.

Gość hmhmgm
a tak powaznie? ;)

jejku...na poczatku to zrozumiale! jestem pewna ze sobie poradzicie jesli tylko wam zalezy! mowie serio zeby sobie pomagac pismem rysunkowym, jak czegos nie bedziesz umiala powiedziec to rysuj! mi takie cos pomoglo w nauce jezyka kiedy nie wiedzialam co powiedziec przy znajomych

Gość hmhmgm
a co sadzisz o roznicy wieku? to bede musiala sie uzbroic w artke i dlugopis ;)

Gość a jakiej jest narodowości?
ja poznałam w ten sposób chłopaka, tzn on do mnie zagadał, pogadaliśmy sobie przez kilka godz, potem codziennie smsy a jak przyszło do kolejnego spotkania to taka trema że szkoda gadać, obojgu głupio było ale potem było cudownie, z czasem zaczeliśmy współgrać. Powodzenia Ci życzę!

Różnica wieku? Po co o tym myśleć w ogóle? Nie nastawiaj się na to że on będzie Twoim chłopakiem i będziecie żyli długo i szczęśśliwie. Bez spiny.

Gość hmhmgm
nie nastawiam sie na malzenstwo, ale 20stolatkowie maja inne tematy do rozmow niz 30sto, a przynajmniej tak mi sie zawsze wydawalo :P a jest z finlandii ;) on niezle zasuwa po ang, wiec moze czuc sie zazenowany moja postawa i trema :D

no w skandynawii dobrze mowia po ang. a roznica wieku? tym sie nie przejmuj! nie jestes juz nastolatka, oboje jestescie dorosli. 20latka i 30 latek? nie jest zle :) "You can't force people to conserve. The only way a human will think about conservation is if he loves something and in order to love something you have to understand it and in order to understand it you have to be taught it."

Gość bjuhbhyu
a uwazam, ze 30late zyje w zupelnie w innym swiecie niz 20 latka, chyba ze to taki wieczny niedorzjaly chlopiec. Sorry, ale o czym chcesz z nim gadac?

Gość hmhmgm
nie wiem... ale jakbys mnie zapytala, o czym chce rozmawiac z nowopoznanym 20stoletnim chlopakiem, odpowiedzialabym to samo ;) spotkac sie z nim w centrum czy pozwolic, zeby po mnie przyjechal? (inni z ktorymi sie umawialam przyjezdzali) :P czuje sie, jakbym szla pierwszy raz na randke :D

Gość hmhmgm
up ;0))

różnice kulturowe to dobry temat do rozmów:) ja pamiętam jak opowiadałam o religii chrześcijańskiej to mój niewierzący irlandczyk słuchał z zaciekawieniem...

Gość hmhmgm
wlasnie, bede mogla go bardziej wypytac o finlandie ;) na poczatku sie martwilam troche, ale teraz nie moge sie doczekac :P

Gość hdfghfghxfghxf
ja kiedys tez poznalam jednego na fazie, pozniej nie pamietalam jak wyglada, pisalismy ze soba, niestety jak go zobaczylam po trzezwemu to strasznie sie rozczarowalam, a mialam takie wyobrazenia o nim,okzalo sie ze to nie moj typ,pomimo ze chlopak nie byl brzydki,odradzam

Gość hmhmgm
nawet jak sie okaze brzydki to bedzie to dobra okazja to pocwiczenia ang i milego spedzenia czasu ;) wydaje sie mega kulturalny, zapytal, czy przyjechac po mnie, napisalam, ze nie chce zeby sie zgubil i mozemy w centrum, na co on ze sobie poradzi z gpsem, odpisalam, ze okej to mu potem napisze adres, a on, ze jak to wyglada w polsce, czy pozna moich rodzicow, czy przywiezc kwiaty dla mamy etc. :P