Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveababy1987

Moja przygoda z DUKANEM

Polecane posty

Gość niveababy1987

http://niveababy1987.pinger.pl/ Zaprszam, na tym blogu mam zamiar pisac co zjadlam :) Musze schudnac, naprawde potrzebuje motywacji:(

Gość na Dukanie szybko
chudzniesz ale efekt jojo na 80% - te 20 % to jeśli 3faze do końca doprowadzisz no i bedziesz trzymać dzień białkowy - tzn. tak zakładam bo nie znam osoby która by nie przytyła z powrotem po dukanie - właśnie przez niedotrzymanie tej 3 fazy ... ja schudłam z 74 do 59 bardzo szybko - jakieś 3 m-ce, po 1,5 roku ważyłam już... 79.7 ....

Gość niveababy1987
na Dukanie szybko- dzieki za motywacje! Prawda jest taka, ze po kazdej diecie dopadnie nas jojo jesli nie przestaniemu wpieprzac***

Gość schcesz schudnoc
pij perz

Gość na Dukanie szybko
teraz tak analizuje - nawet szybciej. Zaczęłam 05.01 a 14.02 ważyłąm już 65 kg ... ale tak jak CI mówię - wszycy przytyli - moja mama połowę ( stara się trzymać) a kolezanki to już na maxa - więcej niż schudły - ja z reszta też. Chociaż powiem CI, ze korci mnie znów zacząć, bo schudłam dopiero 5 kg przy diecie 1200 kcal plus vacu, zumba, hula-hop i rower :( Ciężko to widzę - a założyłam, że schudnę do sierpnia co najmniej dychę :(

Gość niveababy1987
Na Dukanie szybko- dawaj, razem nam sie uda!! ja juz nie moge na siebie patrzec, wczoraj mnie moj chlopak opieprzyl ze zrezygnowalam z silowni, ze za 3 mc bede wygladac jak slon. ja wole isc na rolki niz siedziec na silowni wole schudnac porzadnie, a przede wszystkim na zawsze przestac jesc slodycze to moja obsesja. teraz powiedzialam: dukan albo nic!:)

Gość niveababy1987
ide na rolki, bede pozniej:)

Gość na Dukanie szybko
próbowałam w lutym - ale nie potrafiłam jakoś utrzymać fazy naprzemiennej - jadłam np 5 dni białko 3 warzywa, albo odwrotnie. Pozatym efekty nie bardzo - dukan raz w życiu, max dwa - z reszta sam pisze w książce. Pozatym ja mam dosyć piersi z kurczka i jogurtów :D nie potrafię trzymać jej ściśle :) brakuje motywacji tym razem :). Ale np. dalej smaże placki ( ale teraz do nich dodaje suszonej żurawiny albo jabłka), jem ryby, kefiry... Teraz np. jem udko z kurczaka pieczone i fasolke szparagowa na parze... muszę w końcu przestać się obżerać na noc ... :( no ale i tak nie chodzę spać przed północą .

Gość ostatni moheranin
perz można kopic w aptece i można jeść co się chce jest taka książka odchudzanie bez odchudzania

Gość niveababy1987
ja tam wole Dukana:) musze tylko kombinowac z przepisami, zeby sie nie znudzic krewetkami i piersia z kurczaka

Gość niveababy1987
Wczoraj 80 kilo, dzisiaj 78,8 Czuje sie troche lepiej, moj brzuch jest bardziej wpukly- powaga:)))) Dzisiaj moj 2 dzien na fazie uderzeniowej http://niveababy1987.pinger.pl/

Gość niveababy1987
Wczoraj 80 kilo, dzisiaj 78,8 Czuje sie troche lepiej, moj brzuch jest bardziej wpukly- powaga:)))) Dzisiaj moj 2 dzien na fazie uderzeniowej http://niveababy1987.pinger.pl/

Gość niveababy1987
buuu Wszystko byloby dobrze gdyby nie zubrowka:( Mimo tego czuje sie szczesliwa. Zero slodkiego:)