Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem już sama jak to jest

Potrzebuję wsparcia , rozstanie

Polecane posty

Witajcie :) Byłam rok z facetem.Rozstaliśmy się z jakiegoś tam powodu.., padło dużo słów itd itp. Po tygodniu postanowiliśmy , że sprobujemy od nowa..Obydwoje tego chcieliśmy alee.. Od kiedy znów wróciliśmy do siebie on jest zupełnie inny niż wcześniej.Nie dzwoni tak często, niepisze, ogólnie nie interesuje się tak mocno moją osobą jak wcześniej...Powiem Wam szczerze, że mam tego serdecznie dosyć..Wyczuwam jakaś dziwną grę pomiędzy nami i wydaje mi się, że jemu chodzi tylko o łóżko.Nie wiem co robić? Wracając do siebie obiecaliśmy sobie, że wszytsko zrobimy na spokojnie..ale on najwyrazniej mnie delikatnie olewa... Nie wiem co mam myśleć, czuję, że chciałby mnie tylko do łóżka..że wszystko wygasło, tak mi smutno .... :(

Gość pytapytapyta
ile macie lat?

Kochamy się mocno ale od tego momentu wszystko się zepsuło...Już nie ma tego ,,czegoś,, między nami.Bardzo mnie to denerwuje i złości.Nie wiem co robić.Zależy mi na tej znajomości ale jeśli tak dalej będzie to chyba odpuszczę.Jestem kobietą, która potrzebuje konkretnego faceta.Chciałabym się przy nim czuć pewnie i bezpiecznie, a on nie wykazuje najmniejszych chęci aby mi udowodnić jaki to jest cudowny i wspaniały :D :(

on 29 ja 25.

Co ja mogę teraz zrobić? Pokazać obojętność? a może powiedzieć mu , że mnie to denerwuje i męczy.Powiedzieć mu czego właśnie w tym momencie oczekuję?

Gość pytapytapyta
ja bym jasno powiedziała co i jak i niech on też tak zrobi, po co w razie czego sie oszukiwać

Gość helloadventure
porozmawiaj,powiedz mu o co ci chodzi