Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna mazanka

Pomocy! Jak wyremontować kawalerkę?

Polecane posty

Gość hanna mazanka

Szukam ciekawych inspiracji - chciałabym zrobić wiosenny remont mojej małej kawalerki. Muszę w ciekawy sposób połączyć kuchnię z pokojem, ale jakoś w ogóle nie wiem jak. Myślałam żeby po prostu pomalować oba pomieszczenia tą samą farbą ( nawet już sobie wybrałam "Pole Słoneczników" z Barw Natury, ale szukam jeszcze innych, ciekawych pomysłów jakby tu zrobić ten remont. Może ktoś z Was mieszka w kawalerce i coś może mi ciekawego podsunąć?

Gość bajajka
weź popatrz do n-design, może ich galeria Cię zainspiruje :) z tego co się orientuje, to takie malutkie mieszkania tez 'robią', a przy tym na siebie biorą zakupy materiałów itd. więc w efekcie nie wychodzi to jakoś strasznie drogo. sama będę musiała jednopokojowe mieszkanko wyremontować i chyba zdecyduję się na pomoc fachowców żeby to jakoś ogarnąć i nie stracić i tak już niewielkiej przestrzeni..

Gość bursztynwa_komnata
nie panikuj, co prawda remonty nie należą do przyjemności, ale pomyśl, że będziesz mieć cudowne mieszkanie za jakiś czas. Co do miejsc, gdzie możesz szukać inspiracji to proponuję zajrzeć na stronę dom.eu. Tam znajdziesz i inspiracje i ciekawe porady. Powodzenia. A jak będzie już po remoncie mam nadzieję pochwalisz się mieszkankiem ?