Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja, w wiecznej depresji

Marzy mi się związek z obcokrajowcem...

Polecane posty

ale jakoś nie moge nikogo poznać :o

niestety :o

Gość a jakiej jest narodowości?
niedługo euro to będziesz miała do wyboru do koloru:)

Czemu obcokrajowcy mieliby przyjezdzac do Polski?? Jestes pelnoletnia? Wyjedz z Polski to szybciej sie znajdzie.

no ale to ma być osoba mieszkająca w Polsce 🖐️

a dlaczego obcokrajowiec? myslisz ze bedzie lepszy niz polak?

goshialinka nie wiem po co przyjeżdzają do tego zaścianka, no ale przyjeżdzają :o i nawet tu mieszkają :)

charmsy -nie myśle, że będzie lepszy niż Polak, ale tak jakoś chciałabym :o jestem pierdolnięta?

Nie jestes pierdolnieta :) Z obcorajowcem zawsze 'ciekawej'. Inny jezyk, inna kultura, przyzwyczajenia i zwyczaje. Jest ciekawie. Zycze Ci, zebys znalazla tego wymarzonego obcokrajowca! :)

ale ja nawet Polak nie moge znaleźć :o

Gość chloe t.
ja jestem w zwiazku z czarnym mezczyzną, zycze ci bys takiego poznala, warto :D

rozumiem ze moze cie to fascynowac ze obcokrajowiec itp, no ale troche glupio tak byc nastawionym na obcokrajowca tylko. No ale w sumie rozumiem cie, tez kiedys tak mialam jako nastolatka he he a duzo ludzi z zagranicy przyjezdza do Polski na studia, tam poznaja milosci i zostaja w Polszy, wez czatuj pod jakas uczelnia :p

Gość mentaI cut
zawsze uważałam, że związanie się z obcokrajowcem to dno :classic_cool:

ale całe szczeście twoje zdanie się nigdy i nigdzie nie będzie liczyło :classic_cool: dno nie może powiedzieć dno :classic_cool:

Gość figo fagotttttttt
O Boże Boże Boże Bożenko. Jak mogłaś to robić z cyganem. O Boże Boże Boże Bożenko. W czym jestem od niego gorszy. I Jezu Jezu Jezus Maria. Pękłaś serce moje. O ja pier ja pier ja pier... Dolejcie mi wódki. W szklance utopię smutki. Nic tak nie boli jak zdrada. Zdrada z cyganem. Babę trzeba pilnować. Albo się nie denerwować. Nic tak nie boli jak zdrada. Chyba,że z cyganką. Chłopu trzeba dawać Albo się nie dziwić. On bił Cię w du du du du dużym pokoju. A Ty mu obciągnęłaś. Sweter bo miał gołe plecy. Nie chciałaś żeby się zaziębił. Czy o mnie kiedyś tak zadbałaś? Nie a wręcz przeciwnie. Teraz idę do Barbary. Na nocne bary bary bary. Nic tak nie pachnie jak wódka. No chyba,że z kolegami. Wódkę trzeba żłopać. A nie z boku stać stać stać stać stać... Póki stać mnie będę szalał. I zdrowia nie żałował. Każda dama ma cenę. Trzeba po prostu pytać. A nie czaić się z kwiatami. Nic tak nie wchodzi jak wódka, Wódka, pod disco polo. Disco czesze nutą, a polo alkoholo. Nikt tak nie kradnie jak cygan, z cygańskiego taboru. Wykorzysta, okradnie, Szukaj wiatru w polu. Myk, myk, myk disco polo, polo, polo, polo. Myk, myk Elegancja - Francja, Dawidy Bankowe. Myk, myk, myk disco polo, polo, polo, polo. Myk, myk Elegancja - Francja, Dawidy Bankowe.

Gość mentaI cut
właśnie przeczytałam My, dzieci z dworca zoo i tam małoletnie prostytutki co się puszczały, żeby mieć na heroinę, mówiły na cudzoziemskich robotników "kasztany" i uważały puszczanie się z takimi za dno :D

Gość bjuhbhyu
naucz sie najpierw jakiegos jezyka porzadnie, a potem mysl o obcokrajowcach:O

Gość figo fagotttttttt
sciagnij majty i smiało zawsze jakis turek sie upomni

kazdy ma swoja opinie.. ja np nie jestem ograniczona i patrze na czlowieka a nie na narodowosc..oczywiscie mam swoj typ i np kolorowi nie sa w moim typie, ale nie skreslam innych obcokrajowcow tylko dlatego. Z drugiej strony nie lece na nich bardziej niz np na polakow

ale kasztany mówiły o osobach narodowości tureckiej, a nie o wszystkich obcokrajowcach, trzeba było uważniej czytać książke 🖐️